Te-ai plictisit de haine negre? Încearcă aceste 6 culori care se poartă în toamna 2019

Sacou negru, jachetă neagră din piele sau pantaloni negri. Probabil ai în garderoba ta o mulțime de haine închise la culoare pentru că sunt mai ușor de asortat și se potrivesc cu orice. 

Toamna este sinonimă cu nuanțe precum bleumarin, verde oliv, roșu burgund și, bineînțeles, negru. Dar 2019 aduce surprize în materie de culori în sezonul toamnă-iarnă. Numeroși designeri au decis să includă în colecțiile lor pentru toamnă/iarnă 2019 culori precum violet pal, verde lime și tonuri deschise de albastru.
Astfel hainele pe care le poți purta sezonul acesta nu se încadrează în tiparul clasic de toamnă.

Dacă ți se pare o provocare să incluzi culorile deschise în ținutele tale de toamnă, trebuie să știi că nu este chiar atât de dificil. Bineînțeles, culorile închise sunt mai practice și foarte simplu de asociat, ceea ce le transformă în alegerea principală pentru sezonul rece. Dar cu puțină practică, vei reuși să adaugi în ținutele tale de toamnă culori proaspete și interesante.

Descoperă câteva dintre nuanțele în tendință pentru această toamnă și află cum să le încluzi în ținutele tale.

1 din 7

Roz

Nuanțele de roz sunt la fel de populare ca în anii trecuți. Ținutele complet roz arată modern și sunt în trend, mai ales dacă optezi pentru un roz pal și un costum format din pantaloni și sacou. Pentru un look sofisticat și scump, asortează rozul cu nuanțe de camel sau brun.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod