Celine Dion, criticată din nou pentru silueta „contondentă“: „Mereu am fost foarte slabă“

Vedeta în vârstă de 51 de ani se vede nevoită să dea încă o dată explicații după ce a fost acuzată că a slăbit excesiv.
Silueta foarte firavă a cântăreței canadiene continuă să atragă atenția fanilor și a presei. Celine Dion a răspuns din nou criticilor potrivit cărora a slăbit foarte mult.

Într-un interviu recent pentru Entertainment Tonight, cântăreața s-a apărat, explicând de ce arată atât de slabă: "E ceva în neregulă cu corpul meu?", a început ea, glumind. "Când mă uit înapoi, când aveam 32 de ani, fața mea era rotundă fiindcă ești mai grasă când ești tânără...
Dar mereu am fost foarte tânără"
, a continuat ea.

Pe de altă parte, crede artista, trebuie să te obișnuiești cu criticile atunci când ai notorietate: "Dacă nu ești criticat, nu ești unde trebuie", a spus ea.

În aprilie, Celine Dion a declarat într-un interviu publicat de People că slăbește întrucât muncește mult. "Oamenii spun: <<E așa de slabă>>, dar muncesc mult. Îmi place să mă mișc și așa slăbesc", a spus ea, explicând că face mișcare de patru ori pe săptămână.

Artista a mai fost criticată și în alte rânduri pentru că a slăbit foarte mult.
În luna ianuarie, ea a răspuns pe un ton tăios după ce aspectul său fizic a atras comentarii negative pe rețelele de socializare. "Dacă mie îmi place, nu vreau să vorbesc despre asta. Nu mă sâcâiți. Nu mă mai pozați. Dacă vă place, voi fi aici. Dacă nu, lăsați-mă în pace", a declarat ea pentru The Sun.

Celine Dion susține în prezent în turneul mondial "Courage", dar va fi nevoită să ia o pauză de o săptămână din cauza unui virus în gât. Potrivit ET, ea își va anula următarele patru concerte.

Cântăreaţa canadiană a confirmat joi că va concerta la Bucureşti pe 29 iulie 2020.
Show-ul Din România este inclus în "Courage World Tour", iar detaliile despre locul show-ului şi vânzarea biletelor vor fi comunicate ulterior, au transmis organizatorii, Emagic.


Foto: Hepta
Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod