Brigitte Sfăt şi-a mărit posteriorul: „Ilie îmi spunea că e mic”

Vedeta s-a operat la o clinică din Germania, dar fostul sportiv tot are câte ceva de comentat despre aspectul ei fizic.

Sătulă de criticile lui Ilie Năstase, Brigitte şi-a zis că este mai bine să-şi facă câteva intervenţii estetice. În urmă cu câteva săptămâni, ea a mers la o clinică estetică din Germania, unde şi-a făcut două intervenţii: un implant de sprâncene şi mărirea feselor.Brigitte a mărturisit că Ilie o tachinează mereu pe seama imperfecţiunilor ei: "El comentează în fiecare dimineaţă, când citeşte ziarul. Îmi spunea că sunt spână, că nu am sprâncene. Mi-am făcut implant de sprâncene. El mi-a spus că se poate aranja şi cu fundul şi mi-a propus varianta prin care să-mi extragă grăsime din corp să îmi bage în fund.
Eram foarte slabă şi a trebuit să mă îngraş şase kilograme. Acum zice că am fundul prea mare, nicicum nu e mulţumit. Nu pot să mai pot blugii vechi, nu îmi mai vin"
, a mărturisit vedeta la Kanal D.

"Intervenţia a fost dureroasă, a trebuit să port anumiţi pantaloni.
M-am operat în Germania, acolo unde mi-am făcut şi implantul de sprâncene"
, a mai spus ea.

Brigitte Sfăt a povestit, în trecut, despre eforturile continue pe care le face pentru a rămâne în atenţia lui Ilie Năstase.
Ea a mărturisit la Kanal D un episod petrecut cu trei zile înainte de nuntă, când a descoperit un mesaj de la o admiratoare a fostului tenismen.

 

Comentarii (2)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

 • mona pe 30 Mar 2016, 08:31
  Din categoria "PENIBIL"

  Penibilă. Şi voi care o numiţi "vedetă" mai penibili ca ea.

  2
  0

 • xyz pe 29 Mar 2016, 14:38
  clar

  Clar nu aveti nici un fel de respect pentru cititori din moment ce ii dati inainte cu tot felul de mizerii. Cit despre madam asta, cit de proasta trebuie sa fie? Si femeile mai pretind respect? Pai cine si ce sa respecte la ele? Nastase tot o va arunca cit colo la un moment dat, e doar o chestiune de timp.

  2
  0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod