Sex. 4 mituri despre ceea ce îşi doresc bărbaţii în dormitor

Chiar dacă ai senzaţia că înţelegi foarte bine comportamentul masculin, este posibil ca părerile tale să fie puternic influenţate de stereotipuri.
Crezi că ştii exact ce vor bărbaţii în pat? Chiar dacă ai senzaţia că înţelegi foarte bine comportamentul masculin, este posibil ca părerile tale să fie puternic influenţate de stereotipuri. Iată care sunt patru cel mai des întâlnite mituri despre ceea ce vor bărbaţii din punct de vedere sexual, potrivit specialiştilor de la yourtango.com.

Mit: Bărbaţii sunt intimidaţi dacă o femeie are mai multă experienţă sexuală

Nu experienţa ta sexuală îi poate speria pe bărbaţi, ci faptul că vorbeşti despre asta. Iubitul tău va fi cu siguranţă încântat de faptul că eşti o femeie care ştie exact ce vrea în dormitor şi pare experimentată. Dar ar prefera ca atunci când încercaţi ceva nou să nu povesteşti despre unul dintre iubiţii alături de care ai făcut asta pentru prima dată. Şi-ar dori să-i spui că ai citit într-o carte despre kama sutra, în loc să îi destăinui în amănunt exact ce ai făcut împreună cu un alt bărbat, în urmă cu ceva timp. Îi va fi greu să-şi scoată o astfel de imagine din minte.

Mit: Bărbaţii îşi doresc ca femeile să vrea sex de la prima întâlnire

"Jocul" curtării nu s-a schimbat foarte mult de-a lungul anilor, iar ecuaţia este simplă: bărbaţii îşi doresc sex şi sunt în căutarea unei partenere sexuale. De obicei îşi exprimă prin diverse gesturi, din primele clipe, atracţia faţă de o femeie, iar reacţiile acesteia le indică dacă au şanse sau nu. Fac asta încă din adolescenţă, iar refuzurile au fost multe de-a lungul timpului. De aceea, nici măcar lor nu le vine să creadă atunci când o femeie vrea sex de la prima întâlnire. Chiar dacă nu vor crede neapărat că au de-a face cu o femeie uşoară, se vor întreba totuşi cum de au reuşit atât de repede. Şi se pot gândi fie că atracţia sexuală a fost una foarte puternică şi ai decis că nu vrei să mai aştepţi, fie că pentru tine pur şi simplu nu conta prea mult cu cine o faci. Dacă vrei un partener ocazional de sex, atunci nu este nimic în neregulă. Dar dacă eşti în căutarea unui partener de viaţă, abordarea poate fi greşită, pentru că la fel ca şi femeile, bărbaţii vor să fie doriţi pentru ceea ce sunt, nu doar pentru că s-au nimerit să fie prin zonă. 
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod