Brigitte Sfăt şi-a mărit posteriorul: „Ilie îmi spunea că e mic”

Brigitte este dispusă să-şi facă oricâte operaţii estetice e nevoie pentru a fi pe placul lui Ilie Năstase

 

Vedeta a înţeles că de vină pentru escapada lui Ilie era chiar ea, aşa că a decis să se reinventeze și să-şi recapete frumuseţea, să se apuce de sport, să mănânce sănătos şi să îşi scoată din corp substanţele pe care şi le-a injectat în urmă cu 11 ani. "După nuntă, sufletul meu era rupt în două. Eu plângeam, deşi toată lumea mă vedea râzând.

Îmi era teamă că o să îmi pierd soţul. Am găsit un mesaj cu trei zile înainte de nuntă, era chiar înainte de nuntă şi nu puteam să fac nimic. Cineva îi spunea lui Ilie că îl iubeşte mult de tot. O persoană cu care Ilie a făcut tot ce a putut să mă convingă că nu a avut nimic mai mult decât un flirt telefonic pentru că eu îl neglijasem. Eu îl neglijam şi mă ocupăm de şantier, eram cu muncitorii. Nu ştiu ce aveam de cap şi unde voiam să aud. Aveam o alimentaţie dezechilibrată, mă îngrăşasem, făcusem fundul mare.
Am vrut să îi arăt că sunt capabilă, că pot fi independentă. Eram o femeie cu fundul mare, o răţuşcă, nu mai eram femeie. Nu mai aveam pic de feminitate, mă certam cu muncitorii"
, a spus Brigitte la Kanal D.

Brigitte şi-a dat seama că trebuie să îşi salveze relaţia şi că a venit timpul unor schimbări radicale. "A trebuit să primesc o palmă foarte dureroasă. Atunci, Ilie a murit pentru mine. Îmi doream o persoană dedicată. Am suferit mult. Am fost la biserică.
Atunci mi-am dat seama ce trebuie să fac. Că trebuie să redevin femeia perfectă pentru Ilie. Nu ştiu ce aveam în capul meu mic şi prost. Mă abătusem de la cale. Mi-am analizat priorităţile. La nuntă nu am vrut să mă gândesc la asta, dar m-au afectat. Mi-am dat seama de greşelile mele, greşeala era în mine. Am analizat ce nu îi place lui. Am decis să îmi schimb atitudinea, să îmi schimb faţa. Am început transformările. Nu mă aşteptăm să fie lângă mine după operaţie.
El mi-a spus atunci că mă iubeşte oricum aş arăta"
, a povestit soţia lui Ilie Năstase.

 

Comentarii (2)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • mona pe 30 Mar 2016, 08:31
    Din categoria "PENIBIL"

    Penibilă. Şi voi care o numiţi "vedetă" mai penibili ca ea.

    2
    0

  • xyz pe 29 Mar 2016, 14:38
    clar

    Clar nu aveti nici un fel de respect pentru cititori din moment ce ii dati inainte cu tot felul de mizerii. Cit despre madam asta, cit de proasta trebuie sa fie? Si femeile mai pretind respect? Pai cine si ce sa respecte la ele? Nastase tot o va arunca cit colo la un moment dat, e doar o chestiune de timp.

    2
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod