Bradley Cooper și Irina Shayk, un cuplu care atârnă de un fir de ață: Lady Gaga le-a pulverizat iubirea


Relația lui Bradley cu Irina a fost afectată iremediabil de apropierea vizibilă dintre el și Lady Gaga, susține o sursă din anturajul actorului.

Legătura dintre Bradley Cooper și Irina Shayk atârnă de un fir de ață. Conform unei surse citată de Page Six, relația dintre actorul în vârstă de 44 de ani și soția lui, supermodelul rus în vârstă de 33 de ani, este tensionată după episodul ultramediatizat petrecut pe scena galei Oscar, ai cărui protagoniști au fost Bradley și Lady Gaga.

O persoană din anturajul actorului a declarat că singurul lucru care îi mai ține împreună în acest moment pe Bradley Cooper și Irina Shayk este fiica lor de doi ani, Lea De Seine. "Ei încearcă să rămână împreună de dragul fetiței lor. Lucrurile nu merg bine. Niciunul nu este fericit. Relația lor atâră de un fir de ață", a spus sursa.

Presa mondenă a scris săptămâna trecută că supermodelul rus s-a mutat din casa iubitului, în valoare de 4,5 milioane de dolari, din Pacific Palisades, după o perioadă dificilă în care încercările de a salva relația au eșuat, notează Daily Mail.

Page Six a scris încă din octombrie anul trecut că Bradley Cooper și Irina Shayk nu sunt fericiți împreună și că situația durează de câteva luni.

Potrivit unei surse, iubita actorului s-a dus atunci singură la o petrecere în Ibiza.
    
Această declarație survine la câteva luni după ce Lady Gaga a dezmințit speculațiile potrivit cărora ar avea o relație cu Bradley Cooper, iscate după apariția lor pe scena premiilor Oscar, când au interpretat într-o manieră electrizantă piesa "Shallow". Scena superbă de la finalul recitalului lor ar fi meritat un Oscar - atât de sinceră a fost acea sclipire, încât aproape nimeni nu credea că între ei există doar o simplă prietenie.
Momentul artistic încheiat cu o scenă intimă, cu cei doi aproape la câțiva milimetri de un sărut pasional, a aprins imaginația fanilor, iar presa mondenă a încercat să depisteze orice dovadă care să confirme că între cei doi artiști s-a aprins scânteia iubirii.

Recomandă acest articol:

Facebook Twitter gplus

Dacă ţi-a plăcut acest articol, te așteptăm și pe pagina noastră de Facebook!

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod