Hug Your Cat Day, ziua în care pisicile primesc îmbrățișări: Cele mai frumoase imagini care marchează această prietenie

În fiecare an, pe 4 iunie, cei care au pisici sunt încurajați să le îmbrățișeze. Aceste imagini surprind perfect legătura dintre om și felinele irezistibile.
S-a demonstrat științific că pisicile au capacitatea de a îmbunătăți starea psihologică a stăpânilor lor, diminuându-le sau anulându-le senzațiile negative. Potrivit cercetătorilor, pisicile pot reduce stresul și ne fac mai calmi, ceea ce este benefic pentru sistemul cardiovascular.

Cei mai mulți dintre cei care au pisici nu așteaptă, totuși, un motiv în plus - ei fac asta oricum, în fiecare zi. Hug Your Cat Day este mai degrabă un prilej de a ne aduce aminte de importanța pe care o au aceste animale simpatice în viața noastră.
Deseori menționată drept National Hug Your Cat Day, această zi este o sărbătoare neoficială dedicată prietenilor noștri pe care îi iubim.

Așadar, fie că sunteți deținătorii fericiți ai unei pisici care vă colorează viața, fie că pisicile fac parte ocazional din viața voastră, astăzi e ziua în care simpaticele animăluțe merită să simtă o dată în plus cât de mult le apreciem. Aceste imagini te vor inspira să-i oferi o îmbrățișare pisicii tale.


Foto: Bestfriends.org, Twitter
Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod