Brad Pitt se pregătește de război: Angelina Jolie i-a luat copiii, acum îi vrea și banii

Actorul în vârstă de 54 de ani a intrat în sediile a două case de avocatură după ce fosta soție l-a acuzat că nu i-a dat destui bani pentru copii.

Brad Pitt ia măsuri după ce Angelina Jolie a declarat că el nu i-a plătit o pensie alimentară corespunzătoare pentru întreținerea copiilor. Actorul american a fost văzut marți intrând în birourile a două case de avocatură din Los Angeles, semn că se pregătește pentru un război juridic de lungă durată cu fosta soție.

Îmbrăcat cu un tricou alb și pantaloni gri-petrol și cu o șapcă de aceeași culoare pe cap, Brad Pitt a coborât din mașină cu ochelarii de soare pe nas, purtând pe umăr o geantă în care se afla un dosar cu documente.

Un martor a declarat miercuri pentru Us Weekly că starul era foarte încordat: "A stat în mașină vreo patru sau cinci minute înainte să se dea jos când șoferul a parcat. Părea tensionat. Parcă purta greutatea întregii lumi pe umerii săi."

Marţi, avocatul Angelinei Jolie a spus că Brad Pitt nu a plătit "niciun sprijin semnificativ pentru copii" de când a depus divorţul în 2016. Actrița a cerut instanței să-l execute silit pe fostul ei soț.
În replică, reprezentantii actorului au depus la instanță un document în care arată că acesta a plătit peste 1,3 milioane de dolari şi i-a împrumutat 8 milioane de dolari lui Jolie pentru a o ajuta să cumpere o casă.
Totodată, avocaţii lui Pitt au mai spus că pretenţiile lui Jolie referitoare la sprijinul pentru copii sunt "un efort subtire pentru a manipula si asigura acoperirea mediatică".

Prietenii lui Pitt susțin că deși el nu-și poate vedea copiii, i-a dat mai multe milioane Angelinei Jolie. Actorul a plătit mii și zeci de mii de dolari pe lună pentru tratamentele copiilor, cheltuieli cu călătoriile și paza acestora, relatează Page Six.

Aceleași surse cred că Angelina încearcă să-l pună pe Pitt în postura unui "tată rău" care nu-și îndeplinește obligațiile față de copiii săi.
"Divorțul a fost pronunțat de un judecător într-o ședință cu ușile închise pentru a păstra ascunse de presă detaliile. Dar ea a depus cererea la Curtea Supremă din LA, știind bine că astfel totul va deveni public, pentru a-l putea transforma într-un tată rău, ceea ce nu este", a explicat un prieten al actorului.

Un alt apropiat a declarat pentru revista People că Brad Pitt "și-a depășit cu mult obligațiile financiare pe care orice acord informal l-ar putea stipula și cu mult peste orice ar fi putut un judecător să decidă dacă ar fi existat un astfel de ordin".

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
9 August 2018
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod