Bianca Drăguşanu, apusul unei vedete. De ce nu mai e la modă?

Ea va continua să promoveze acel tip de femeie care atinge perfecţiunea prin intermediul bisturiului, care nu ştie să facă nimic şi care depinde întotdeauna de un bărbat sau altul

Bianca Drăguşanu, vreme de peste un deceniu, s-a insinuat în imaginaţia românilor. A reprezentat drumul spre succes şi frumuseţe al oricărei fete din ţară.

A fost descoperită de Mircea Radu şi caravana ”Din Dragoste”, un show siropos difuzat de Antena 1 cu mare succes la public la începutul acestui secol.
Bianca Drăguşanu apare în emisiune în anul 2001 şi, de atunci, are un traseu fulminat, aruncând în aer imaginaţia bărbaţilor, dar şi a femeilor, motivele fiind diferite.
Evoluţia ei a avut mare legătură cu explozia presei tabloide când trei ziare - Click, CanCan şi Libertatea aveau împreună peste un milion de exemplare tipărite zilnic.

Tot atunci, au apărut şi primele emisiuni de scandal la televiziuni, aşa că nevoia de celebrităţi a fost mare, autenticitatea nu a mai contat.
Bianca Drăguşanu a profitat de celebritatea lui Cătălin Botezatu, creatorul de modă, iar alături de acesta au construit o poveste de dragoste care avea ca scop să estompeze un scandal amoros cu un fotomodel masculin al creatorului de modă. Iar povestea a prins, transformând-o pe Bianca din cenuşăreasă în prinţesă.
1 Iulie 2015
 

Comentarii (5)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • Sara pe 1 Iul 2015, 11:29
    la moda...

    Acum sunt la moda Țâganii lui Madalin Ionescu de la KanalD...cine draqu o fi stand sa se holbeze la taganoii aia care se cearta ore-n sir seara de seara , nu stiu?!!!! Madalin spune ca are audienta maxima!!!!

    1
    0

  • marieta pe 1 Iul 2015, 10:31
    ahahaha! asta apune si Raduleasca rasare

    Daca Dragusanu apune la 35 de ani, ce sa mai zicem de Radulescu Tiganu,la 46 de ani ,operata din cap pana in picioare incat nici nu o mai recunosti la fatza. Zici ca e Conchita Wurst. Ea nu mai apune niciodata? Amandoua au urmat acelasi traseu. Numai ca una si anume Tigani, a fost mai infipta, mai agresiva si mai ambitioasa.Cu alte cuvinte s-a descurcat mai bine in 'meserie'.

    2
    0

  • libra45 pe 1 Iul 2015, 09:24
    articlolul despre b dragusanu

    nu stiu cine a scris articolul dar nu cred ca e un model pt tinerele fete doar pentru pitipoance... nu se poate compara zic eu cu Romanita Iovan si nici cu Gigi Becali. fiecare este diferit in felul lui.

    1
    0

  • bob pe 1 Iul 2015, 09:24
    ha-ha..

    Daca ar vrea,ar sti ce sa faca si ar apare iar peste tot! Are experienta in scandaluri,are o groaza de cunoscuti,si multime de fani care ar ajuta-o. Are dreptate Kiki...nu mai vrea..

    1
    0

  • kiki pe 1 Iul 2015, 09:20
    adevaruri

    Sigur ca se schimba societatea...greu..f greu...dar s-a schimbat si ea. A vrut sa renunte la imaginea de Barbie,s-a focusat pe afacerea ei cu haine,parca,a vrut sa se aseze la casa ei...si cred ca asta se va intampla...va deveni o' Romanita Iovan' (adica fost manechin,care arata bine,castiga bine si nu se mai expune.)

    1
    1

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod