Bianca Drăguşanu, apusul unei vedete. De ce nu mai e la modă?

Bianca Drăguşanu alături de Victor Slav, marea ei iubire şi marea ei ratare

De aici a început toată nebunia, iar pentru a menţine atenţia publicului trează, proaspăta vedetă trebuia să realizeze ceva senzaţional aproape în fiecare zi. Aşa a decis să slăbească extrem, fiind prima vedetă anorexică şi tot aşa a decis să devină dependentă de operaţii estetice.
În goana după celebritate s-a transformat într-o păpuşă Barbie care vorbeşte şi care apare la televizor.
A avut iubiri nenumărate, ultima poveste fiind triunghiul amoros dintre ea, fotbalistul Adrian Cristea şi Victor Slav, prezentatorul meteo musculos de la PRO TV.

Această trecere a ei de la unul la celălalt a aprins din nou imaginaţia publicului. Pentru o scurtă perioadă s-a şi căsătorit cu Victor Slav, un mariaj hipermediatizat care, logic, a ţinut cam jumătate de an.
Şi de atunci gata, Bianca Drăguşan nu a mai reprezentat o preocupare pentru români. E o persoană cunoscută, dar care şi-a atins maximul şi nu mai are ce să mai vândă. La televiziuni apare sporadic în emisiunile de bârfe, mai prinde şi câte un post de prezentatoare la un show de vară, ultimul a fost Splash de la Antena 1, în 2014, iar în restul timpului postează ”poze drăguţe” şi selfie-uri pe Instagram şi Facebook.
1 Iulie 2015
 

Comentarii (5)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

 • Sara pe 1 Iul 2015, 11:29
  la moda...

  Acum sunt la moda Țâganii lui Madalin Ionescu de la KanalD...cine draqu o fi stand sa se holbeze la taganoii aia care se cearta ore-n sir seara de seara , nu stiu?!!!! Madalin spune ca are audienta maxima!!!!

  1
  0

 • marieta pe 1 Iul 2015, 10:31
  ahahaha! asta apune si Raduleasca rasare

  Daca Dragusanu apune la 35 de ani, ce sa mai zicem de Radulescu Tiganu,la 46 de ani ,operata din cap pana in picioare incat nici nu o mai recunosti la fatza. Zici ca e Conchita Wurst. Ea nu mai apune niciodata? Amandoua au urmat acelasi traseu. Numai ca una si anume Tigani, a fost mai infipta, mai agresiva si mai ambitioasa.Cu alte cuvinte s-a descurcat mai bine in 'meserie'.

  2
  0

 • libra45 pe 1 Iul 2015, 09:24
  articlolul despre b dragusanu

  nu stiu cine a scris articolul dar nu cred ca e un model pt tinerele fete doar pentru pitipoance... nu se poate compara zic eu cu Romanita Iovan si nici cu Gigi Becali. fiecare este diferit in felul lui.

  1
  0

 • bob pe 1 Iul 2015, 09:24
  ha-ha..

  Daca ar vrea,ar sti ce sa faca si ar apare iar peste tot! Are experienta in scandaluri,are o groaza de cunoscuti,si multime de fani care ar ajuta-o. Are dreptate Kiki...nu mai vrea..

  1
  0

 • kiki pe 1 Iul 2015, 09:20
  adevaruri

  Sigur ca se schimba societatea...greu..f greu...dar s-a schimbat si ea. A vrut sa renunte la imaginea de Barbie,s-a focusat pe afacerea ei cu haine,parca,a vrut sa se aseze la casa ei...si cred ca asta se va intampla...va deveni o' Romanita Iovan' (adica fost manechin,care arata bine,castiga bine si nu se mai expune.)

  1
  1

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod