Meniu de vară de la Tefal

Vara poți servi natură pe pâine! Ai la dispoziție foarte multe ingrediente proaspete, încât doar alegerea rețetelor pentru prepararea lor ar trebui să fie o provocare. Nu te ținem mult în bucătărie, ci îți punem la îndemână tehnologiile Tefal, care îți transformă ingredientele în călătorii ale gustului pentru papilele gustative. Mai mult, îți propunem un meniu de vară pe care îl poți pregăti ușor și rapid, ca să te bucuri de preparate senzationale.

Băuturile sunt cele mai importante pentru o masă ca la carte, iar vara asta are gust de capșune! Dar nu de orice capșune, ci de unele scăldate într-un cocktail delicios, cu multă gheață.
Folosește blenderul Faciclic BlendForce BL310A de la Tefal și pregătește cele mai savuroase rețete de băuturi și preparate de vară. Acest blender cu o putere de 500W, 2 viteze + funcția Pulse pasează și amestecă rapid și eficient. Mai mult, dispune de un pahar pentru dozaj, ca să te asiguri că folosești cantitățile exacte din rețetă, și de un sistem de blocare al bolului care îți oferă un plus de siguranță că aparatul pornește doar dacă bolul este poziționat corect.
Nici cablul nu mai e o problemă, pentru că Faciclic BlendForce dispune de un spațiu pentru stocare a cablului. Acum, pregătește un cocktail delicios pentru invitații tăi!

Băutura: Margarita cu căpșune
Ingrediente:
-    180 ml de tequila
-    60 ml triplu sec
-    230 gr căpșune înghețate în sirop
-    120 ml limonadă

Mod de preparare: Umple blenderul Tefal Faciclic BlendForce cu gheață. Toarnă tequila și triplu sec. Adaugă căpșunele și limonada. Amestecă până se omogenizează.
Servește în pahare de Margarita.

Dacă ai pregatit băutura, e timpul pentru un aperitiv. Ca să te bucuri de versatilitatea blenderul Faciclic BlendForce BL310A de la Tefal, poți conta pe el și pentru realizarea aperitivului.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod