Benedict Cumberbatch, erou ca-n filme: A salvat un biciclist care era tâlhărit în Londra

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
4 Iunie 2018
Actorul britanic a oprit taxiul cu care circula şi a pus pe fugă patru indivizi care tâlhăreau un biciclist.
Cunoscut pentru interpretarea detectivului Sherlock Holmes într-un serial TV şi pentru rolul Doctor Strange în filmele Marvel, Benedict Cumberbatch a devenit un erou şi în viaţa reală după ce a alungat patru bărbaţi care tâlhăreau un biciciclist în Londra.

Actorul în vârstă de 41 de ani a sărit dintr-un taxi Uber şi a fugit să-l ajute pe bărbatul care livra mâncare pentru compania Deliveroo în timp ce era atacat de hoţi, potrivit The Sun, citat de Straits Times.


"Biciclistul a fost norocos, Benedict e un supererou", a declarat şoferul, Manuel Dias. "Benedict a fost curajos, altruist. Dacă nu ar fi intervenit, biciclistul ar fi fost serios rănit".

Tentativa de jaf a avut loc pe Marylebone High Street, chiar aproape de Baker Street, adresa fictivă a detectivului Holmes.
"Unul dintre bărbaţi a încercat să-i ia bicicleta. El a fost lovit în faţă şi în cap cu casca", a anunţat poliţia metropolitană într-un comunicat, adăugând că incidentul a avut loc în noiembrie anul trecut. "Nu au fost raportate bunuri furate. Victima nu a cerut tratament medical. Nu au fost făcute arestări", se arată în comunicatul menţionat.

Benedict Cumberbatch a declarat pentru The Sun că nu se consideră un erou.
"Am făcut acel lucru pentru că, ei bine, ştiţi, am simţit că trebuia să îl fac", a spus starul britanic.

Cumberbatch, care joacă rolul detectivului în serialul de televiziune "Sherlock" din 2010, a apărut şi în filme precum "The Hobbit", "Avengers: Infinity War" şi "The Imitation Game", în care l-a interpretat pe celebrul matematician britanic Alan Turing care a decodat mesajele cifrate ale naziştilor în timpul celui de-al Doilea Război Mondial.


Benedict Cumberbatch a fost nominalizat la Oscar pentru rolul din "The Imitation Game. Jocul codurilor/The Imitation Game", în 2014, şi a primit titlul de Comandor al Ordinului Imperiului Britanic (CBE), în 2015.


Foto: Hepta
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod