Angelina Jolie şi Brad Pitt au semnat un contract prenupţial

Cei doi ar fi semnat un contract prenupţial în care este prevăzut că, în caz de divorţ, actorul va rămâne cu averea sa de 130 de milioane de euro, iar partenera lui îşi va păstra bunurile în valoare de 106 milioane de euro.
În caz de divorţ, contractul de 101 pagini prevede custodia comună pentru cei şase copii pe care îi cresc împreună, informează site-ul contactmusic.com, citat de agenţia Mediafax.

"Angelina a fost întotdeauna un pic rezervată în legătură cu un contract prenupţial, dar Brad a convins-o că este spre binele tuturor. El este o persoană romantică, dar şi foarte practică şi, dată fiind averea lor de 236 de milioane de euro, cei şase copii şi proprietăţile lor din toată lumea, contractul are cu siguranţă rost", a declarat o sursă pentru publicaţia Grazia din Marea Britanie.

Cei doi ar intenţiona să se căsătorească de Crăciun în Hawaii, locul preferat al mamei Angelinei Jolie, Marcheline Bertrand, care a încetat din viaţă în 2007, din cauza unui cancer ovarian.
Ceremonia va fi urmată de o petrecere în familie, la domeniul pe care cuplul îl deţine în Franţa, Château Miraval. "Hawaii înseamnă că mama ei poate face parte dintr-o ceremonie restrânsă, pe plaja ei preferată. Va urma o petrecere în Franţa, a cărei temă va fi iarna, alături de familie şi prieteni", a declarat sursea.

Angelina Jolie şi Brad Pitt au interpretat un cuplu de asasini profesionişti în "Domnul şi doamna Smith/ Mr. & Mrs. Smith" în anul 2005. Atracţia dintre cele două staruri s-a transpus în scurt timp şi în viaţa reală.
Pitt a divorţat de Jennifer Aniston în 2005, după patru ani şi jumătate de căsnicie, pentru a fi împreună cu Jolie, notează Mediafax.

Cei doi actori, botezaţi de presa de la Hollywood "Brangelina", sunt împreună de şapte ani şi au şase copii: trei adoptaţi - Maddox, născut în august 2001, în Cambodgia, Zahara, născută în ianuarie 2005, în Etiopia, şi Pax, născut în noiembrie 2003, în Vietnam - şi trei biologici, Shiloh, născută în mai 2006, şi gemenii Knox şi Vivienne, născuţi în iulie 2008.
 
 

Actorii au confirmat, în aprilie anul trecut, că s-au logodit şi că se pregătesc pentru nuntă.

În iunie, Brad Pitt a dezvăluit, într-un interviu, că cei şase copii le cer, cu insistenţă părinţilor să se căsătorească.
"Suntem supuşi unei presiuni foarte mari din partea copiilor noştri. Nu ştim cât de mult înseamnă căsătoria pentru ei şi nici cât de mult înseamnă pentru noi faptul că ne-am logodit", a spus actorul.

În mai anul acesta, Angelina Jolie a anunţat în mod public că a suportat o dublă mastectomie, după ce a aflat că este purtătoarea unei gene care creşte cu 87% riscul de a dezvolta cancer mamar. Actriţa în vârstă de 37 de ani a luat acea decizie de dragul celor şase copii ai ei, după ce mama ei, Marcheline Bertrand, a murit după o luptă de şase ani cu aceeaşi maladie. Foto: AFP/Mediafax
Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
16 Octombrie 2013
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod