Dragoste de audiență: Ștefan Stan face tot posibilul pentru a fi mereu în centrul atenției

A fost contestat de multă lume, totuși a reușit să câștige primul sezon al show-ului „Vocea României“, însă nu și-a făcut un nume în industria muzicală, așa că a încercat, prin orice mijloace, să fie mereu în centrul atenției. Ștefan Stan ține prima pagină a tabloidelor numai cu poveștile lui de dragoste, care mai de care mai complicate.

Recent, Ștefan Stan spunea în toată presa că a trecut cu bine peste despărțirea de Andreea Mantea, solistul fiind fotografiat de mai multe ori în compania unor frumoase domnișoare.  Potrivit celor de la WOWbiz, Ștefan își dorește cu orice preț să iubească din nou, cea mai recentă relație a lui fiind cu o tânără cosmeticiană din Petroșani, Claudia. Cei doi chiar au mers împreună la nunta fiului lui Piedone, acolo unde nași au fost Andra și Cătălin Măruță.

„Am fost fascinat de frumusețea ei, Claudia fiind o femeie superbă. Momentan suntem într-o strânsă relație de prietenie. Îmi doresc mai mult, bineînțeles, dar nu vrem să ne grăbim deloc. Eu încerc să iubesc din nou. Este tot ce îmi doresc. Vom vedea, cu timpul, cum va evolua legătura dintre noi“, a spus Ștefan Stan.

La nici două săptămâni de la aceste declarații ale solistului, ziarul Click anunță că Ștefan Stan și Claudia nu mai formează un cuplu. Dezvăluirea a fost făcută de o sursă din anturajul fetei, care a povestit că „ruptura" s-a produs la începutul acestei săptămâni. Se pare că cei doi s-au despărțit deoarece aveau o relație la distanță și nu una așa cum își doreau. „Ştefan i-a spus Claudiei că îi este greu să trăiască aşa. El nu se poate muta în Petroşani, iar ea nu are cum să-şi lase de izbelişte salonul de înfrumuseţare pe care-l are, pentru a locui în Capitală", a povestit un apropiat al focoasei brunete.

Se pare că acesta este unul dintre tertipurile preferate de Ștefan Stan pentru a fi mereu în centrul atenției, artistul realizând că prin muzică nu poate să se facă remarcat. Și pe vremea când era implicat într-o relație cu Andreea Mantea, Ștefan Stan apărea des în presă din cauza faptului că se împăca și se certa aproape zilnic cu fosta vedetă de la Kanal D.

După ce au decis să se despartă definitiv, Ștefan Stan și cu Andreea Mantea s-au mai întâlnit, însă aveau grijă ca de fiecare dată să fie după ei și paparazzii. La începutul lunii septembrie, cele două vedete erau surprinse de cei de la Cancan în timp ce se întâlneau noaptea, la ora 3.00, în Popești Leordeni. Mai bine de o oră, Andreea și Ștefan au stat de vorbă, după care fiecare a plecat spre propia casă. Tot în luna septembrie, dar spre finalul ei, Andreea Mantea și Ștefan Stan au fost surprinși din nou împreună, însă de către jurnaliștii de la Click. Cu toate că cei doi s-au întâlnit pentru a filma pentru emisiunea „Cireașa de pe tort “, ei au fost fotografiați în ipostaze foarte apropiate.

Întâlnirile, despărțirile și împăcările celor doi par însă a nu avea vreo legătură cu iubirea, deoarece toate acestea s-au întâmplat doar în fața camerelor de luat vederi sau a aparatelor foto. Mai mult de atât, de fiecare dată când a lansat câte o melodie, Ștefan Stan a vorbit mai multe despre viața lui amoroasă, decât despre cariera lui muzicală.

17 Octombrie 2013
 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • Maya pe 17 Oct 2013, 14:20
    Un nashparliu

    Povestile lui "de dragoste" chiar le crede cineva??? :))))

    1
    1

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod