6 tratamente de toamnă împotriva celulitei. Află ce ingrediente să utilizezi!

Anotimpul ruginiu vine cu o gamă întreagă de arome şi gusturi delicioase, de la mirosul dovleacului, până la cel al strugurilor copţi şi al scorţisoarei.
Toate bogăţiile naturale ale toamnei nu sunt un răsfăţ doar pentru papilele gustative, ci şi pentru exteriorul corpului tău. Ai la dispoziţie în această perioadă o serie întreagă de tratamente împotriva celulitei cu adevărat eficiente, prin ingredientele de toamnă pe care le utilizează.

Saloanele spa îşi înnoiesc toamna serviciile de combatere a celulitei corporale, introducând opţiuni adaptate produselor de sezon. Împachetările cu lapte, dovleac, miere, scorţisoară sau ulei din seminţe de struguri nu doar că te scapă de neplăcuta coajă de portocală, ci îţi oferă şi un răsfăţ aromatic deosebit. Iată prin ce tratamente de toamnă poţi să scapi de celulită, pentru un sezon rece în care să arăţi fabulos!

1. Tratament corporal cu dovleac

Tratamentul corporal cu dovleac te învăluie în aroma plăcută tomnatică şi te ajută să te simţi mai relaxată şi revigorată. Acesta implică efectuarea unui body scrub, masaj şi tratament facial, folosind nimic altceva decât dovleac, condimente frumos mirositoare si uleiuri esenţiale îmbietoare.

În timp ce pielea este exfoliată gentil şi hrănită cu vitaminele A şi E, circulaţia sângelui este stimulată şi ea, pentru un look tonifiat al pielii, fără semnele specifice ale celulitei.

2. Tratament corporal cu ghimbir şi cacao

Combinând un mix de cacao cald cu ghimbirul, aroma acestui tratament care combate celulita exprimă întocmai spiritul toamnei. Efectele sale sunt de diminuare a depozitelor de grăsime, atenuarea aspectului celulitei şi tonifierea pielii în profunzime.

3. Tratament corporal cu mentă dulce si zahăr

Acest tratament de toamnă împotriva celulitei a fost conceput pentru a detoxifia şi relaxa pielea, în timpul intensificării circulaţiei sângelui, pentru ascunderea gropiţelor inestetice. Ingredientele folosite pentru aceste împachetări sunt algele, menta proaspătă şi zahărul cristal. La final, se realizează un masaj anticelulitic complet, pentru rezultate rapide şi mulţumitoare.

4. Tratament corporal cu ulei din sâmburi de struguri

Tratamentul corporal cu ulei din sâmburi de struguri foloseşte ulei pur presat la rece din fructele specifice toamnei, care revitalizează, hidratează şi tonifică pielea. Uleiul conţine concentraţii ridicate din vitaminele C, D şi E, precum şi de beta caroten.

5. Tratament corporal cu mere şi papaya

Împachetările de acest tip curăţă, exfoliază şi elimină impurităţile pielii, hrănind ţesutul cutanat cu peptide, vitamine, enzime şi nutrienţi. Ingredientele îndepartează celulele moarte de la suprafaţa pielii, în timp ce acidul lactic şi feluric din fructele de papaya tonifică pielea şi îi dau o fermitate aparte, atenuând aspectul celulitei.

6. Tratament corporal cu miere, colagen şi scorţişoară

Scorţişoara nu este doar ingredientul care, alături de vinul fiert sau plăcinta de mere, îţi aduce aminte de toamnă. Acest condiment cu proprietăţi unice pentru organism este inclus şi într-un tratament spa pentru sezonul rece, împreună cu mierea şi colagenul, pentru o piele tonifiată, lipsită de semnele celulitei.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod