Andreea Bălan, reacţie după referendum: „Unii oameni care se cred credincioşi blesteamă, ameninţă cu moartea, chiar omoară“

Cântăreaţa a susţinut boicotarea referendumului și a publicat un mesaj pentru cei care au atacat-o în ultimele zile pentru poziția sa.
Andreea Bălan a scris pe Facebook că nu susține referendumul și că fondurile cheltuite pentru organizarea acestuia ar fi trebuit să fie folosite în alte scopuri. "Cu banii cheltuiţi pe acest referendum inutil se puteau face 2 spitale de oncologie cu tot ce e necesar. Sper ca toţi cei care mi-au adresat injurii (şi chiar ameninţări cu moartea) să realizeze cât de penibili au fost şi cât nonsens a avut toată această poveste", a scris ea duminică, după prânz.

Duminică seară, artista a publicat pe contul său imagini cu mesaje scrise ca reacţii la textele sale.
"Ce fac unii oameni care se cred credincioşi - blesteamă, ameninţă cu moartea, chiar omoară (Isis) şi îşi justifică faptele malefice şi oribile «că aşa a vrut/zis Dumnezeu/Allah». Asta nu e religie dragilor! Prin religie şi credinţă eu înţeleg iubire, calm, toleranţă, acceptare şi ajutor pentru semenii tăi. Edit: Toate aceste gânduri sau fapte negative şi malefice se vor întoarce la cei care le emit în Univers sub o formă sau alta. Nimic nu rămâne neplătit", a punctat Andreea Bălan.

Cântăreața s-a numărat printre vedetele care au luat parte la campania online "Iubirea nu se votează", care a avut scopul de a încuraja boicotarea referendumului desfăşurat sâmbătă şi duminică.

Andreea Bălan a postat luni un alt mesaj pe Facebook: "O săptămână liniștită tuturor și fără ură", a scris vedeta lângă poza sa.
Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod