Alec Baldwin dezvăluie un secret: Justin Bieber și Hailey Baldwin s-au căsătorit

Alec Baldwin a dezvăluit că nepoata lui s-a căsătorit cu Justin Bieber


Justin Bieber a cerut-o în căsătorie pe Hailey Baldwin în timpul unei cine romantice, pe 7 iulie, într-un restaurant de lux din Bahamas. Mai mulţi clienţi care au asistat la acest moment au dezvăluit pentru TMZ că bodyguarzii lui Justin Bieber le-au cerut să nu-şi folosească telefoanele mobile în timpul cererii în căsătorie.

Mesaje de confirmare au venit însă de la ambii părinţi ai vedetelor. "Să spun că sunt mândru, ar fi un eufemism! Sunt încântat şi aştept cu nerăbdare următorul capitol", a scris pe Instagram tatăl lui Justin, Jeremy Bieber, lângă o imagine a cântăreţului.

"Un zâmbet dulce pe chipul meu (..) Vă iubesc foarte mult pe amândoi!!!", a scris Stephen Baldwin, tatăl modelului.

Mama artistului, Pattie Mallette, a publicat pe Twitter un mesaj compus dintr-un singur cuvânt - "Love", repetat de şapte ori.

Hailey Baldwin este fiica actorului Stephen Baldwin. Cunoscut din filmul "The Usual Suspects", acesta mai are o fiică, Alaia, în vârstă de 25 de ani, cu soţia lui, Kennya, cu care s-a căsătorit în 1990.


Foto: Hepta

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
18 Septembrie 2018
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod