Tinerețe fără bătrânețe: 7 femei care arată fabulos la vârsta lor

"Vârsta unei femei nu este importantă: poți fi minunată la 20 de ani, uimitoare la 40 și să rămâi fabuloasă pentru tot restul vieții" - ce frumos spunea cândva Coco Chanel!

Este perfect adevărat că unii oameni sunt câștigători la "loteria" genelor. Alții au grijă de aspectul lor și investec timp și bani pentru a arăta mereu bine. Așa înțelegem de ce timpul este mai înțelegător cu unele femei, iar semnele trecerii anilor sunt mai greu de observat pe chipul lor.

Bright Side prezintă 7 femei care arată fabulos la vârsta lor, demonstrând că vârsta este doar un număr și că frumusețea poate dura toată viața.
1 din 8

Yasmina Rossi, 63 de ani

Modelul francez este una dintre cele mai frumoase femei din lume la vârsta ei. Yasmine pune aspectul său fizic superb pe seama dietei organice pe care o urmează încă de când a crescut în Corsica, cu mult înainte ca acest stil alimentar să devină un trend mondial. În plus, faptul că folosește uleiuri naturale pentru îngrijirea tenului și a părului și că face mișcare o ajută să arate foarte bine.
17 Septembrie 2018
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod