Adevăratul motiv pentru care Rebel Wilson a slăbit 36 de kilograme: Actrița vrea să devină mamă

Rebel Wilson a dezvăluit într-un interviu pentru People că dorința de a deveni mamă a inspirat-o să slăbească și să aibă un stil de viață sănătos.

Atunci când a mers la un medic specialist în fertilitate, în anul 2019, Rebel a aflat de la acesta că șansele de a recolta ovocite și a le congela sunt mai mari dacă reușește să slăbească.

„S-a uitat la mine din cap până-n picioare și mi-a spus 'Ai avea șanse mai mari dacă ai fi mai sănătoasă'”, a declarat actrița de comedie pentru People.
 
„Am rămas blocată. M-am gândit 'Doamne, tipul ăsta e foarte nepoliticos'. Avea dreptate. Căram după mine multă greutate în exces.
Era ca și cum nu m-aș fi gândit la nevoile mele. M-am gândit la nevoile unui viitor copil și asta m-a inspirat să devin mai sănătoasă”, a spus Rebel.


Actrița, care suferă de sindromul ovarelor polichistice, o problemă de sănătate care afectează fertilitatea, a început „un an al sănătății” în 2020 și a reușit să slăbească 36 de kilograme. „Nu am avut ca scop să ajung la o anumită greutate. Voiam doar să fiu cea mai sănătoasă versiune a mea”, a adăugat starul.

Rebel, în vârstă de 42 de ani, a vorbit în interviul pentru People despre problemele sale de fertilitate, mâncatul „emoțional”, dar și despre modul în care a învățat să se aprecieze cu adevărat pe ea însăși.

„A trebuit să confrunt problemele emoționale care mă făceau să mănânc emoțional, iar acesta este un adevărat proces”, a declarat ea.
„Plângi mult, analizezi lucruri. Nu mai făcusem asta înainte. Este foarte greu să afli de ce simți că nu meriți toate lucrurile bune care ți se întâmplă, atunci când oamenii îți analizează viața și îți spun că ai făcut atâtea lucruri uimitoare. Asta vreau să depășesc”, a mărturisit Rebel.

De-a lungul carierei, Wilson a militat întotdeauna pentru acceptarea corpului, indiferent de forme. „Amy Grasa a fost probabil personajul preferat pe care l-am interpretat. Mi-a plăcut să-l joc și eram foarte încrezătoare. Dar în același timp mă simțeam nesigură. Uneori este dificil să faci o ședință foto alături de colega ta actriță care este cât un sfert din tine”, a dezvăluit actrița australiană.


„Într-un fel, eram invizibilă și când eram un star internațional de film.
Iar apoi, dintr-odată, oamenii se oferă să-ți care bagajele, să facă lucruri drăguțe pentru tine numai pentru felul în care arăți”, a mai spus ea.


„Știu cum este să fii de partea cealaltă a gardului. Și acum știu cum e să primești atenție într-un mod pozitiv. Este un bias social față de ceea ce societatea consideră că înseamnă să arăți bine. Nu este corect. Este oribil și nedrept. Sunt tristă dacă cineva nu își iubește corpul așa cum este. Vreau să celebrez corpurile de toate formele, dar în același timp vreau să încurajez oamenii să fie sănătoși”, a mărturisit Wilson.

În prezent, visul lui Rebel este acela de a fi mamă.

„Mi-ar plăcea să am o familie. Am început acest drum singură din cauza ceasului biologic. Dacă întâlnesc persoana potrivită, grozav, se poate integra în ceea ce urmează în viața mea.
Este minunat că există tehnologia. Sunt multe opțiuni, precum mama surogat sau donatorii de spermă. Am început să mă gândesc la fertilitate la vârsta de 39 de ani și am simțit că este cam târziu, dar sunt femei de peste 45 de ani care au avut succes”, a declarat actrița.

„Le înțeleg cu adevărat pe femeile care au trecut prin asta. Este un adevărat rollercoaster emoțional. Nu știu cum se va termina. Dar sunt încă suficient de tânără încât să încerc”, a spus ea despre dorința de a avea un copil.
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
18 Mai 2022
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod