Jason Momoa a trecut peste despărțirea de Lisa Bonet. Starul are o relație cu actrița Eiza Gonzalez

Jason Momoa pare să-și fi refăcut viața după despărțirea de Lisa Bonet.

Câteva surse au confirmat pentru People că starul din „Aquaman” formează în prezent un cuplu cu actrița mexicană Eiza Gonzalez. Momoa și Lisa Bonet au anunțat în luna ianuarie a acestui an că se despart după aproape 20 de ani de relație.

„Se întâlnesc. Este atras de ea. În prezent este într-o etapa grozavă, lucrează la 'Fast X'”, a declarat o sursă pentru People.

O altă sursă apropiată de Momoa și Gonzalez a declarat: „Amândoi sunt foarte ocupați cu munca, dar se distrează împreună. Nu este nimic serios încă.”


Jason Momoa a fost fotografiat luna trecută la premiera filmului „Ambulance”, în care joacă actrița în vârstă de 32 de ani.
Cu toate acestea, cei doi nu au pășit împreună pe covorul roșu.

Starul din „Dune” a negat faptul că are o relație cu actrița Kate Beckinsale după ce a fost surprins în timp ce îi dădea sacoul lui la petrecerea Vanity Fair de la finalul Galei Oscar. „A fost o nebunie. Toată lumea întreba 'Sunteți împreună?' Nu, nu, a fost doar cavalerism. Femeii îi era frig”, a declarat el pentru Extra.


„Ea este foarte amabilă, eu eram amabil, încercam să fiu un gentleman”, a adăugat el.

Momoa și Lisa Bonet au anunțat în luna ianuarie, printr-o declarație comună, că se despart. Ei s-au căsătorit în noiembrie 2007 și au împreună o fiică pe nume Lola Iolani, de 14 ani, și un fiu pe nume Nakoa-Wolf, de 13 ani.
Lisa mai are o fiică, pe actrița Zoe Kravitz (33 de ani), cu fostul său soț, Lenny Kravitz.

„Am simțit cu toții presiunea și schimbările aduse de aceste vremuri ale transformării. Are loc o revoluție și familia noastră nu face excepție. Împărtășim vestea că vom merge pe drumuri separate”, au anunțat cei doi actori.


Ei au explicat în declarația comună că nu își anunță despărțirea pentru că sunt de părere că este demnă de a fi o știre, ci pentru că vor să își continue viețile separate cu „demnitate și sinceritate”.

„Iubirea dintre noi continuă, evoluează în moduri în care dorește să fie cunoscută și trăită. Ne eliberăm unul pe celălalt pentru a putea fi ceea ce dorim să fim.
Devotamentul nostru rămâne neclintit pentru această viață sacră și pentru copiii noștri”, au mai scris cei doi.

Relația dintre Jason Momoa și Lisa Bonet a început în anul 2004, atunci când au fost prezentați unul altuia de un prieten comun, într-un club de jazz.

În 2019, Jason a mărturisit pentru Esquire că a fost obsedat de Lisa în tinerețe, când aceasta apărea în emisiunea „Cosby Show”.

„Ei nu i-am spus asta. Nu i-am spus că eram obsedat de ea decât după ce am avut copiii”, a glumit el. „Dacă cineva spune că un lucru nu este posibil, eu îi spun 'Ascultă-mă pe mine, m-am căsătorit cu Lisa Bonet. Orice este al naibii de posibil!'”, a adăugat actorul.

În 2018, Lisa a descris pentru revista Porter momentul în care l-a întâlnit pentru prima dată pe viitorul său soț, într-un club de jazz, în 2004.
„Nu pot să spun că a fost dragoste la prima vedere, dar suntem împreună din ziua în care ne-am cunoscut”, a dezvăluit ea la acea vreme.

Deși s-a despărțit de Bonet, Momoa continuă să aibă o relație apropiată cu fiica sa vitregă, Zoe Kravitz, precum și cu tatăl acesteia, Lenny Kravitz. Actorul a participat la premiera filmului „The Batman”, în care ea joacă alături de Robert Pattinson.

Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
16 Mai 2022
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod