Cum îi place să fie sedus, în funcție de zodia lui

Jocul seducției e ceva ce tuturor ne place. Indiferent dacă ești bărbat sau femeie, cu toții vrem să simțim acea poftă care vine împreună cu a fi sedus de cineva pentru care avem sentimente puternice.

S-ar putea să faci greșeala de a crede că toți bărbații sunt destul de simpli și previzibili cu privire la modul în care le place să fie seduși, dar să crezi asta înseamnă să cazi în capcana de a presupune că toți sunt la fel!

Iată cum vrea să fie sedus, în funcție de zodia în care s-a născut!

Berbec(21 martie - 20 aprilie)

Berbecul prețuiește onestitatea mai presus de orice, așa că cel mai eficient mod de a-l seduce este să ieși cu el și să-ți mărturisești dorința!

Taur(21 aprilie - 21 mai)

Taurului îi place să știe că există o conexiune profundă înainte de a duce lucrurile la următorul nivel, așa că va trebui să deveniți prieteni buni înainte de a încerca să fiți iubiți.
 

Citește și: Latura lui negativă ca iubit sau soț, în funcție de zodie

Gemeni(22 mai - 21 iunie)

Gemenilor le plac surprizele și spontaneitatea, așa că în cel mai frumos mod posibil, probabil vei obține cea mai bună relație dacă îi surprinzi de îi dai pe spate.

Rac(22 iunie - 21 iulie)

Racul este stârnit de atingerea umană și de conexiune, așa că nu vei da greș mângâindu-i brațele și făcând mici mișcări care vă pot apropia.

Leu(22 iulie - 22 august)

Adesea este nevoie de multă muncă pentru a atrage atenția unui Leu, așa că îmbracă-te în cele mai frumoase haine și asigură-te că arăți de milioane înainte de a te apropia de el.

Fecioară(23 august – 22 septembrie)

Bărbatul Fecioară este excitat de intelect la fel de mult ca de fizic, așa că o modalitate bună de a-l seduce este să-l cucerești mai întâi prin conversație.

Balanţă(23 septembrie - 22 octombrie)

Bărbatului Balanță îi place să petreacă, așa că orchestrează o întâlnire unde se va simți bine și profită la maximum de ocazie pentru a-l aborda și seduce.
 

Înscrie-te în grupul Horoscop Eva pentru a afla tot mai multe lucruri despre tine!   

Scorpion(23 octombrie - 21 noiembrie)

În cazul Scorpionului este foarte simplu: contactul vizual! Există ceva în privirea profundă care îl înnebunește.

Săgetător(22 noiembrie - 21 decembrie)

Râsul este calea spre inima lui, așa că întâlnirea perfectă ar fi un show de comedie. Asta îl va pune într-adevăr în dispoziția de a fi deschis la avansurile tale.

Capricorn(22 decembrie - 19 ianuarie)

Capricornul vrea să se distreze mai mult decât orice, așa că nu fi prea serioasă în modul în care îl abordezi! Nu trebuie să te comporți ca o femeie fatală pentru a-l seduce, ci doar să fii și tu distractivă.

Vărsător(20 ianuarie - 18 februarie)

Vărsătorul este foarte sociabil și va dori să se bucure de o mulțime de experiențe diferite cu tine înainte de a ajunge în dormitor. Să faci ceva precum să mergeți la un festival înainte de a vă ghemui într-un cort noaptea îi va satisface toate nevoile.
 

Vrei să primești mai multe sfaturi astrologice și previziuni pe e-mail? Lasă-ne adresa ta și îți vom trimite. Înscrie-te AICI

Pești(19 februarie - 20 martie)

Bărbatul din zodia Pești are tendința de a se pierde în sentimente, așa că trebuie să fii o persoană care știe să citească foarte bine emoțiile și să dezlipească acele straturi pentru a-l cunoaște mai bine înainte de a face o mișcare.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod