Cum îți dai seama că ai un suflet bătrân – 8 semne la care nu te aștepți

Atunci când întâlnești un suflet bătrân, pur și simplu îți dai seama. Probabil pentru că este destul de înțelept, în ciuda vârstei, este matur, blând, mereu calm și nu este interesat de lucrurile superficiale.
Potrivit consilierului intuitiv Randi Merzon, conceptul de suflet batran este inspirat de ideea ca trupul este un fel de vehicul care transporta sufletul, iar un suflet batran este “cineva care continua sa se reincarneze pentru a vindeca sau a finaliza acordurile karmice”.

Sau, in functie de modul in care te raportezi la spiritualitate, sufletul batran este pur si simplu o persoana care a atins un nivel profund de intelepciune (la o varsta frageda).

In calitate de ghid spiritual si autoare a cartii Sacred Landscapes of the Soul, Karen Brailsford explica: “Cred ca exista o atemporalitate sau o eternitate la care avem acces cu totii – aceasta este intelepciune innascuta si adevarul de baza.
Intr-un fel, s-ar putea spune ca suntem cu totii suflete batrane si e posibil ca in alte vieti sa exploram diferite aspecte ale acestui lucru”.
 

Cum iti dai seama ca ai un suflet batran? Iata 8 semne care indica asta:


AI UN MOD DE A GANDI PATRUNZATOR, CURIOS


Sufletele batrane prioritizeaza adevarul si intelepciunea. Ca atare, sunt mereu interesati de ce se intampla in lume si pe plan intern, “dar nu intr-un mod superficial”, noteaza Karen Brailsford. “Fie ca este vorba despre evenimente mondiale sau despre relatia cu un membru al familiei ori cu un prieten, sunt curiosi cu privire la ce ar putea invata sau cultiva prin aceasta experienta”, explica ea. Citeste continuarea pe andreearaicu.ro


 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod