Ciprian Bălănescu s-a clasat pe locul 1 la triatlon sprint în competiția Herbalife24 Triathlon Los Angeles

Ciprian Bălănescu, multiplu campion național la duatlon și triatlon, campion balcanic la duatlon și campion al României la aquatlon s-a clasat duminică pe locul 1 la cursa de triatlon pe distanță rapidă (sprint) în cadrul competiției Herbalife24 Triathlon Los Angeles.
Evenimentul din acest an a găzduit peste 2.000 de sportivi, inclusiv triatloniști de elită și amatori și peste 50 de profesioniști din Statele Unite, Marea Britanie, Asia și America de Sud, care s-au luptat la linia de sosire. Acest triatlon este singurul traseu urban de la un punct la altul, oferind atleților diverse opțiuni, de la un triatlon și ștafetă pe distanțe internaționale și Sprint, la un aquabike, un tur cu bicicleta și o alergare/marș de 5 km.

Ciprian Bălănescu a demonstrat încă o dată că este un campion obținând locul 1 la Sprint. Ne mândrim că de 8 ani de zile, îi suntem alături oferindu-i o gamă completă de nutriţie pentru a-și dezvolta şi optimiza programul personal de nutriţie”, a declarat Romeo Căzănescu, Country Director Herbalife Nutrition România, Moldova, Ungaria și Bulgaria.

Ciprian Bălănescu a trecut linia de sosire într-o oră, 19 de minute și 26 de secunde.
Pe locurile 2 și 3 s-au clasat Peter Thorpe și Shantelle Tupaz, amândoi din SUA.

Este o experiență unică pentru mine! Sunt recunoscător Herbalife Nutrition România că a avut încredere în mine și mi-a oferit această șansă extraordinară. Drept dovadă mă întorc în România cu medalia pentru locul 1 la Sprint! Fără antrenament și nutriția potrivită nu poți avea asemenea rezultate, iar eu sunt un norocos pentru că îi am alături de mine!”, a declarat Ciprian Bălănescu.

Herbalife Nutrition România are o prezență activă în comunitate și susține consecvent perfomanța sportivă în calitate de sponsor oficial în nutriție al Lotului Național Olimpic de Canotaj al României, al echipei de fotbal FC Farul Constanța și al multiplului campion național la duatlon și triatlon olimpic, Ciprian Bălănescu.
La nivel global, Herbalife Nutrition este sponsor și partener de nutriție pentru mulți sportivi și echipe sportive (de exemplu: LA Galaxy, Tottenham Hotspurs Women's Team, Atletico Madrid Femenino). Peste 170 de ambasadori de marcă, echipe și evenimente sportive la nivel global aleg Herbalife Nutrition ca sponsor oficial și suntem mândri că am fost sponsori a 5 Comitete Olimpice Naționale.

Despre Herbalife Nutrition Ltd.
Herbalife Nutrition este o companie globală care schimbă viețile oamenilor prin produsele sale de nutriție excelente și o oportunitate de business dovedită pentru Distribuitorii săi independenți încă din 1980.
Compania oferă produse de înaltă calitate, realizate pe baze științifice, care se comercializează în peste 90 de țări de către distribuitori întreprinzători care oferă coaching individual și o comunitate încurajatoare prin care își inspiră clienții să adopte un stil de viață mai sănătos și mai activ. Prin campania sa globală de eradicare a foametei, compania și-a asumat angajamentul să promoveze nutriția și educația în rândul comunităților din întreaga lume.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod