Leni, fiica lui Heidi Klum, a purtat la balul de absolvire o rochie pe care mama sa a purtat-o în 1998

Leni Klum a arătat impecabil la balul său de absolvire într-o rochie neagră care i-a aparținut mamei sale, supermodelul Heidi Klum.

Tânăra în vârstă de 18 ani a ales o rochie neagră din saten, cu umerii goi, pe care Heidi a purtat-o în 1998, în urmă cu 24 de ani.

„Seara de bal în rochia mamei”, a scris Leni într-o postare de pe Instagram în care apare purtând rochia de tip little black dress. Mama sa a comentat cu un emoji în formă de inimă.

Modelul a asociat rochia cu o poșetă neagră acoperită cu cristale strălucitoare și un colier delicat cu diamante.


Heidi Klum a purtat aceeași rochie în 1998, când și-a făcut apariția la filmările pentru Comic Relief.
Gala pentru strângerea de fonduri a fost filmată de HBO și a inclus câteva show-uri de caritate găzduite de Robin Williams, Whoopi Goldberg și Billy Crystal.

Heidi, care la acea vreme avea 25 de ani, a asociat rochia satinată cu un lănțișor din aur.

Supermodelul născut în Germania este cel mai mare susținător al fiicei sale, care îi calcă pe urme.

Săptămâna trecută, Heidi a celebrat apariția lui Leni într-un video de promovare pentru colaborarea dintre casa de modă Michael Kors și brandul de articole sportive Ellesse.

„Cea mai bună alegere în materie de model, @michaelkors”, a scris Heidi într-o postare în care a distribuit clipul.


Klum a sărbătorit ziua de naștere a fiicei sale la începutul acestei luni și a postat o serie de fotografii și clipuri din copilăria lui Leni.

Leni este fiica lui Heidi Klum și a omului de afaceri Flavio Briatore, însă a fost crescută de Heidi împreună cu fostul său soț, cântărețul Seal.
Omul de afaceri italian nu este implicat în viața fiicei sale biologice.

Seal, care a adoptat-o pe Leni la scurt timp după ce s-a căsătorit cu modelul german în anul 2005, are o relație foarte apropiată cu fiica sa adoptivă. 


El face în continuare parte din viața lui Leni, chiar și după ce a divorțat de Heidi, în anul 2014. Seal și Heidi au împreună trei copii biologici: o fiică pe nume Lou, în vârstă de 12 ani, și doi fii - Henry, de 16 ani, și Johan de 14 ani.

Heidi s-a căsătorit în anul 2019 cu Tom Kaulitz, solistul trupei Tokio Hotel.

Leni a vorbit în trecut despre dorința sa de a deveni model. „Mi-am dorit întotdeauna să fiu model, încă de când aveam 12 ani.
Totul a început când eram la Brandy Melville (n. red un brand de modă). Era brandul meu favorit la acea vreme”, a declarat Leni într-un interviu pentru revista Rollercoaster.

„Îmi amintesc că una dintre fetele care lucrau acolo mi-a spus 'Ne-ar plăcea să-ți facem câteva fotografii în care să porți hainele noastre'. Eram extrem de încântată pentru că iubeam acel brand și în acea zi făceam cumpărăturile cu mama și i-am spus 'Mama, te rog! Vreau să fac asta de foarte mult timp. Tu poți să o faci, eu de ce nu pot?'”

„Răspunsul ei a fost nu și mi-a spus că sunt prea mică. Încă de atunci am tot implorat-o. Iar când am împlinit 16 ani mi-a spus 'Ok, acum poți fi model, e în regulă'.
Am 17 ani acum și în ultimul an m-am ocupat de modelling, și îmi place foarte mult”, a dezvăluit adolescenta.

În luna ianuarie a anului trecut, Leni a apărut pe coperta ediției Vogue Germania alături de mama sa celebră.


Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod