Tendința actuală în modă pe care ar trebui să o urmezi, în funcție de zodia ta

Mulți dintre noi ne bazăm pe horoscop pentru sfaturi despre relații sau bani, dar te-ai gândit vreodată să faci acest lucru pentru a vedea ce ar trebui să porți?

Astrologia te poate ajuta să îți dai seama ce tendința ar trebui să urmezi pe baza a ceea ce se potrivește personalității zodiei tale. Va fi super distractiv și util!

Berbec(21 martie - 20 aprilie)

Lasă-te purtată de latura ta punk în acest sezon și caută accesorii în tonuri reci pentru garderoba ta. Gândește-te la argint sau orice alt metal greu.
 

Citește și: Cum îi place să fie sedus, în funcție de zodia lui

Taur(21 aprilie - 21 mai)

Păstrează lucrurile simple cu un aspect care aparține aceleiași palete de culori. Jachetele și croielile drepte vor fi noul tău cel mai bun prieten.

Gemeni(22 mai - 21 iunie)

Salopetele nu au murit încă. Continuă trendul cu o salopetă jucăușă, fie că este cu fustă sau pantaloni scurți, pentru a păstra energia tinerească.

Rac(22 iunie - 21 iulie)

Catifeaua te strigă pe nume în acest sezon. Aspectul și senzația de lux vor adăuga textură garderobei tale.

Leu(22 iulie - 22 august)

Strălucește cum nimeni nu o poate face! Orice material cu sclipici sau lucios este ceea ce îți recomandă astrele pentru acest sezon.

Fecioară(23 august – 22 septembrie)

Pelerinele sau capele sunt din nou la modă și este timpul să le incluzi în garderoba ta. Dacă ai evenimente speciale la care trebuie să participi, un sacou sau o rochie cu mâneci pelerină decupate este perfect.
 

Înscrie-te în grupul Horoscop Eva pentru a afla tot mai multe lucruri despre tine!   

Balanţă(23 septembrie - 22 octombrie)

Este ușor să menții negrul drept culoarea vedetă pentru ținutele tale, dar amestecă-l puțin cu bleumarin. Nu este prea intens și adaugă ceva mister.

Scorpion(23 octombrie - 21 noiembrie)

Colierele sunt tendința sezonului și astrele te încurajează să le porți cu cea mai mare îndrăzneală. Pont: alege unuk din dantelă și mărgele!

Săgetător(22 noiembrie - 21 decembrie)

Hanoracele sunt cea mai tare invenție și rămân la modă oricând, oriunde. Când e mai răcoare, aruncă un hanorac confortabil și colorat pe tine. Când e mai cald, există modele cu mâneca scurtă.

Capricorn(22 decembrie - 19 ianuarie)

Activează-l pe Sherlock Holmes din tine și îmbracă-te cu un trenci de excepție în serile acestui sezon. Ele vin în atât de multe variante și culori distractive, încât nu ai cum să nu găsești unul pe care să nu-l adori.

Vărsător(20 ianuarie - 18 februarie)

Dezvăluie-ți umerii, de fapt, doar unul dintre ei! Piesele cu un singur umăr sunt super sexy și aduc o notă distractivă garderobei tale.

Pești(19 februarie - 20 martie)

Întoarce-te în timp și canalizează-ți romantismul interior în mâneci clopot și piese de inspirație vintage. Topurile cu nasturi și gulere fanteziste sunt perfecte pentru început.
 

Vrei să primești mai multe sfaturi astrologice și previziuni pe e-mail? Lasă-ne adresa ta și îți vom trimite. Înscrie-te AICI

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod