Christina Aguilera

Adevărata faţă a vedetelor: Cum arată cele mai frumoase femei fără machiaj

Vedetele îndrăznesc din ce în ce mai des să-şi arate chipul fără machiaj. Când adoptă un look naturale, unele dintre ele sunt greu de recunoscut.

Ne-am obişnuit să admirăm cele mai frumoase femei aranjate perfect, cu cele mai scumpe ţinute, oferind un spectacol splendid pe covorul roşu. Sau în ipostaze mai puţin formale, din timpul liber, în imaginile din viaţa privată postate pe Instagram, dar nici atunci nu le lipseşte machiajul.

Totuşi, în ultimii ani, tot mai multe vedete afişează un look natural în public sau postează pe reţelele de socializare imagini în care nu sunt machiate, arătând că orice femeie trebuie să aibă încredere în frumuseţea sa nativă.

De la Catherine Zeta-Jones şi Shakira până la Eva Longoria şi Christina Aguilera, numeroase vedete s-au pozat măcar o dată fără machiaj, demonstrând că arată ca nişte femei obişnuite când îşi arată frumuseţea fără fard.

Bright Side ne arată care sunt diferenţele între vedetele cu şi fără machiaj, iar în unele cazuri acestea sunt surprinzătoare.

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
10 Aprilie 2018
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod