Adevărata faţă a unui top model: Cum arată Heidi Klum fără machiaj

În 2015, Heidi le-a arătat fanilor cât de mult contează munca unui hair-stilist, punând alături două imagini ale sale, cu şi fără machiaj


În ciuda vârstei sale, supermodelul german nu are de gând să coboare curând de pe podium şi le-a răspuns celor care susţin că este prea bătrână ca să prezinte lenjerie. Într-un interviu înregistrat pentru show-ul de televiziune "The Ellen DeGeneres Show", supermodelul i-a spus gazdei sale că au apărut câteva opinii critice după cea a lucrat pentru o campanie de promovare a propriei linii de lenjerie, Heidi Klum Intimates.

"Uneori, oamenii spun că ai 44 de ani, mergi pe 45, de ce nu laşi locul altcuiva? Dar eu mă gândesc mereu că sunt multe femei de vârsta mea... 50, 60, 70 de ani... Ce? Noi avem o dată de expirare? Nu mai avem voie să ne simţim sexy?", a argumentat vedeta.

Heidi a continuat: "De ce trebuie să avem 20 sau 30 de ani? De ce nu poate o femeie mai în vârstă să facă o campanie? Aşa că o să mai fac."

După relaţia cu Vito Schnabel, vedeta şi-a găsit alt iubit. Acesta este Tom Kaulitz, chitaristul trupei Tokio Hotel, în vârstă de 28 de ani.
Heidi Klum s-a despărţit anul trecut de comerciantul de artă Vito Schnabel, în vârstă de 29 de ani, cu care a avut o relaţie de trei ani. Top modelul german are patru copii - Helene (13 ani), Henry (12 ani), Johan (11 ani) şi Lou (8 ani) - cu fostul ei soţ, cântăreţul Seal, în vârstă de 55 de ani, cu care a fost căsătorită din 2005 până în 2014.

Celebră pentru aparițiile în revista Sports Illustrated și pentru casa Victoria's Secret, Heidi Klum este în prezent gazda concursurilor televizate "Project Runway", "Next Topmodel Germany" și "America's Got Talent".

În afara carierei din lumea modei, Heidi Klum, care a divorţat în 2014 de cântăreţul Seal, a devenit celebră şi pentru participarea la reality show-ul "Project Runaway", în urma căruia a obţinut în perioada mai 2011 - mai 2012 venituri de 20 de milioane de dolari.
Ea s-a situat vreme de mai mulţi ani în primele cinci locuri din topul Forbes al celor mai bine plătite manechine din lume.
În 2012, editorii revistei nu au mai luat-o în considerare în realizarea topului, pentru că au fost de părere că Heidi Klum a devenit "mai mult o femeie de afaceri şi o celebritate multimedia decât un model", notează Mediafax.


Foto: Hepta

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
13 Mai 2018
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod