Acasă la Joseph Gordon-Levitt: Starul își vinde vila din Los Angeles cu un profit mic

Actorul american vinde vila veche pe care o deține în apropiere de Los Angeles


Gordon-Levitt nu a locuit mult în această casă. Actualmente, el stă într-o cabană de lux situată pe dealurile de lângă Silver Lake, împreună cu soția, Tasha McCauley, cu care este căsătorit din decembrie 2014 și cu care are doi copii - un băiețel de trei ani și unul de un an.

Actorul născut în Los Angeles va putea fi văzut în viitorul thriller germano-american "7500", despre pilotul unui avion deturnat de teroriști, anunță Daily Mail.

Joseph Gordon-Levitt, care în 2013 a debutat în calitate de regizor şi scenarist cu pelicula "Don Jon", în care şi joacă rolul principal, a jucat în primul film de cinema în 1992, când a apărut în producţia "Beethoven - Un câine puţin prea mare".

După ce a jucat timp de cinci sezoane în sitcomul "A treia planetă de la Soare", actorul a luat o pauză pentru a urma cursurile Universităţii Columbia din Statele Unite.

Părăsind televiziunea, Joseph Gordon-Levitt s-a orientat apoi spre cinema şi s-a făcut remarcat în câteva lungmetraje bine primite de public şi de criticii de specialitate, precum "500 de zile cu Summer", "Începutul/ Inception", "50/ 50" și "Snowden".


Foto: Daily Mail

Recomandă acest articol:

Facebook Twitter gplus

Dacă ţi-a plăcut acest articol, te așteptăm și pe pagina noastră de Facebook!

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod