De ce fiecare Rac are nevoie de un prieten Berbec? 5 motive

Racul este un semn de apă şi Berbecul un semn de foc. Ai crede că sunt total opuşi, dar când vine vorba de prietenie, Berbecul şi Racul au o relaţie minunată.
Este adevărat că în relaţia dintre un Berbec şi un Rac există o mulţime de provocări din cauza diferenţelor evidente dintre ei. Unul vrea stabilitate, în timp ce celălalt caută mereu noi aventuri. Unul preferă liniştea, altul este mereu pe picior de plecare şi sălbatic. Cu toate acestea, odată ce s-au înţeles şi s-au acceptat unul pe celălalt, prietenia lor poate fi una reuşită cu timpul.

De ce fiecare Rac are nevoie de un prieten Berbec?


1. Berbecul este cea mai bună sursă de distracţie pe care un Rac şi-o poate dori

Racul este cunoscut pentru schimbările sale de dispoziţie. Acum este fericit, iar în secunda doi este cea mai sumbră persoană pe care o poţi întâlni vreodată. Din fericire, energia pozitivă a Berbecului nu dispare niciodată.
Este deosebit de util atunci când Racul este năpădit de gânduri negative şi îndoielnice despre el însuşi. Suportul şi atitudinea pozitivă a Berbecului sunt extrem de potrivite pentru a domoli stările extreme ale Racului. Uneori, îl determină să fie mai fericit şi să-şi trăiască viaţa la intensitate maximă. Nimeni nu poate fi trist în jurul Berbecului, nici măcar un Rac.

2. Berbecul îl poate face pe Rac să nu mai supraanalizeze totul

Racul tinde să răstoarne şi să supraanalizeze totul. Acest lucru se întâmplă mai ales atunci când are o dispoziţie proastă. Mintea lui încăpăţânată poate face un mare caz din orice şi viaţa pare mult mai grea de fiecare dată. Deşi este în regulă să gândeşti profund, Racul exagerează.
Atunci, prietenul Berbec este foarte util. Berbecul este optimist şi îi prezintă Racului o nouă perspectivă asupra problemelor lui. Ca rezultat, Racul va fi mai lipsit de griji şi cu o stare de spirit mai bună care îl pot ajuta să ia deciziile corecte.

3. Sociabilul Berbec îl ajută pe Rac în interacţiunile cu oamenii

Racul este întotdeauna rezervat, iar atunci când se află la o petrecere cu multe persoane, el se simte foarte incomod şi ciudat. Din fericire, acest lucru se schimbă dacă merge însoţit de un Berbec. Farmecul acestuia îi face intrarea uşoară Racului şi îl include în diverse conversaţii. Astfel, Racul se simte în siguranţă şi puternic.

4. Berbecul este cel mai bun partener al spontanului Rac

La prima vedere, Racul este liniştit şi rezervat.
Cu toate acestea, atunci când e în jurul prietenilor apropiaţi, latura lui spontană şi sălbatică iese la iveală cu cele mai nebuneşti idei din lume. În astfel de momente, Berbecul este întotdeauna acolo pentru a se alătura planurilor lui distractive şi pentru a face parte din echipa lui. Cu un Berbec, Racul simte că totul e posibil şi e capabil să-şi transforme ideile în realitate.

5. Berbecul şi Racul se echilibrează şi se ajută reciproc să evolueze

Berbecul şi Racul s-ar putea să nu fie aşa de opuşi prcum par. De fapt, ei se completează reciproc în cele mai importante situaţii. Se încurajează reciproc şi scot ce e mai bun unul în celălalt. De exemplu, sensibilitatea, maturitatea şi gândirea profundă a Racului echilibrează impulsivitatea, îndrăzneala sau chiar superficialitatea Berbecului, dar şi invers.
De asemenea, intuiţia Racului îi este de ajutor Berbecului. Când Berbecul îşi pierde controlul, calmul Racului este acolo pentru a-l aduce cu picioarele pe pământ. De-a lungul timpului, aceste semne învaţă unul de la celălalt şi se completează în ideea ca fiecare dintre ele să devină o persoană mai bună.

Cu înţelegere şi respect, această pereche este făcută pentru o prietenie pe viaţă.
Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod