Acasă la Catherine Zeta-Jones: Vedeta deschide ușa apartamentului de lux în care ascunde o comoară

Zeta-Jones le-a prezentat fanilor apartamentul său din New York


Nu este prima dată când Zeta-Jones își prezintă locuința pe Instagram. În februarie anul trecut, ea şi-a dezvăluit garderoba tuturor celor 1,7 milioane de admiratori de pe reţelele de socializare. Soţia lui Michael Douglas a postat pe Instagram o înregistrare video, sub genericul: "O privire în gardoroba mea! #StyleByZeta".
Garderoba vedetei este o cameră spaţioasă, în care sunt aliniate mai multe dulapuri şi rafturi printre care poţi umbla pe nişte culoare, ca într-un magazin.

"Sala trofeelor" este plină cu blănuri, rochii, haine, pantofi, genţi şi bijuterii de lux.
Un adevărat tezaur, alcătuit din articole de foarte bună calitate, semnate de cele mai importante branduri, de la Channel la Hermes.

În vară, Catherine Zeta-Jones a declarat într-un interviu că nu-şi va cere scuze pentru banii şi celebritatea sa, nici pentru aspectul ei fizic. "Un lucru care nu mă caracterizează este falsa smerenie. M-am săturat să fiu umilă. Chiar m-am săturat de fraze precum acestea: <<Îmi pare atât de rău că sunt bogată, îmi pare atât de rău că m-am căsătorit cu un star de cinema, îmi pare atât de rău că nu arăt chiar rău>>.
Nu mai am astfel de păreri de rău. Ajunge. Tot ce contează pentru mine acum este munca mea"
, a spus vedeta galeză. "Este ceea ce iubesc, iar restul vieţii mele este o adevărată bucurie, pentru că am doi copii frumoşi şi sănătoşi, un soţ fericit. Totul e bine şi nu mă voi simţi umilă din această cauză", a adăugat ea.

Michael Douglas şi Catherine Zeta-Jones s-au cunoscut cu ajutorul lui Danny DeVito, la Festivalul de Film de la Deauville, în anul 1998, şi s-au căsătorit în anul 2000, în cadrul unei ceremonii luxoase.
Ei au doi copii - un băiat, Dylan, în vârstă de 18 ani, și o fiică, Carys, în vârstă de 15 ani. Luna viitoare, cuplul va aniversa 18 ani de căsnicie, după ce pe 25 septembrie și-au serbat ziua comună de naștere.

Actriţa galeză a devenit cunoscută după ce a interpretat rolul Mariette într-o producţie a postului ITV, "The Darling Buds Of May" în 1991, la vârsta de 22 de ani. Acest succes i-a adus apoi roluri principale în filme precum "The Mask Of Zorro" şi "Entrapment".
În 2003, Catherine Zeta-Jones a câştigat premiul Oscar pentru cea mai bună actriţă în rol secundar graţie interpretării personajului Velma în musicalul "Chicago".


Foto: Hepta

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod