Desert amar: Au vrut să facă un tort de zile mari, dar s-au ales doar cu tortura

Uneori, lucrurile merg prost în bucătărie, iar cele mai ambițioase planuri se topesc precum un tort... pleoștit. Aceste imagini ne arată partea mai puțin dulce a pregătirii unui desert.
Mulți se mândresc pe rețelele de socializare cu reușitele lor gastronomice, dar există și oameni care își recunosc eșecurile în bucătărie și nu se feresc să arate prin ce au trecut. Un grup australian de pe Facebook îi încurajează pe membrii săi să împărtășească deserturile greșite, iar invitația nu a rămas fără răspunsuri.

O mulțime de poze cu cele mai neatractive și mai nereușite torturi, transformate în veritabile... torturi au ajuns pe grupul de Facebook. Unii au prezentat și imagini cu modelul care i-a inspirat, pentru a arăta ce au dorit să obțină.
Ca un făcut, tortul nereușit pare să fi fost făcut în joacă de niște copii care s-au jucat în bucătărie.

Imaginile publicate de ziarul britanic Daily Mail demonstrează că uneori un desert poate lăsa un gust amar fără să-l guști măcar.
Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod