La vita e bella: 12 imagini superbe care îți vor însenina ziua

S-a demonstrat științific că pozele cu animale îți pot îmbunătăți starea de spirit. Poți să verifici această teorie privind imaginile următoare!
Un studiu efectuat în Japonia a demonstrat că este suficient să privești fotografii cu animale pentru a te simți mai fericit. Oamenii reacționează imediat la vederea imaginilor și videoclipurilor cu animale drăguțe, prin creșterea nivelului de atenție, dar și al celui de serotonină din creier, ceea ce ne ajută să fim mai fericiți.

Studiul a fost realizat cu ajutorul a mii de tineri, studenți în cadrul a peste 100 de universități din întreaga lume, iar concluzia la care au ajuns cercetătorii a fost că fotografiile și filmulețele cu pisici drăgălașe ne sporesc atenția și ne fac mai fericiți.


Cel mai simplu mod pentru a verifica rezultatul studiului este să privești imaginile superbe cu animale pe care le-a publicat Bright Side. Aceste inastantanee îți vor însenina ziua!
Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod