7 vedete care au luptat cu kilogramele în plus și au câștigat

Niciodată nu s-au împăcat cu imaginea lor, deși kilogramele în plus nu i-au împiedicat să guste succesul. Aceste vedete au muncit din greu, au făcut sacrificii și au slăbit enorm.

Kilogramele în plus nu reprezintă o condamnare la eșec - multe vedete demonstrează că aspectul fizic nu ridică o barieră în calea succesului. Însă, uneori, slăbitul nu are egătură doar cu felul în care arăți sau cu evoluția profesională. Are legătură cu dorința de a duce o viață sănătoasă și de a face o schimbare, cu ambiția de a reuși și cu învățămintele pe care le tragi dintr-o asemenea experiență.


În orice caz, faptul că există oameni care trec printr-un asemenea proces și că ei reușesc să slăbească demonstrează că lupta cu kilogramele în plus merită tot efortul. Și că nimic nu-i imposibil.

Bright Side ne arată transformarea prin care au trecut câteva vedete care au luptat cu kilogramele în plus și au câștigat.
1 din 8

Rebel Wilson

Actrița australiană a declarat că 2020 va fi "anul sănătății" pentru ea. Și-a adăugat mai multe activități în rutina zilnică, a mers mult, a început să facă eexerciții și și-a schimbat obiceiurile alimentare. Rezultatul se vede: ea a slăbit aproape 74 de kilograme din ianuarie până acum!
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod