7 oameni celebri și obiceiurile lor matinale: Ce fac în fiecare dimineață ca să aibă succes

Pe lângă banii de care dispun, oamenii de succes au multe lucruri în comun. De exemplu, primul lucru pe care îl fac este să înghită o broască. De fapt, este o expresie care înseamnă că sunt pregătiți să se împace cu cel mai greu lucru de făcut pe ziua respectivă, relatează Bright Side.

Rutina matinală a celebrităților include și fixarea unui program echilibrat care îi ajută să se împartă între muncă și familie. Dar fiecare are un lucru pe care îl face mai întâi dimineața pentru ca toată ziua să se simtă în formă și să aibă randament.

Bright Side dezvăluie care sunt obiceiurile matinale ale oamenilor celebri și cum îi ajută acestea să se bucure de succes.
1 din 8

Barack Obama: Evită cafeaua

Fostul președinte al Statelor Unite este excepția de la regulă în societatea modernă: nu este un băutor constant de cafea și nu simte nevoia să-și înceapă ziua cu această băutură nelipsită pentru majoritatea covârșitoare a oamenilor. Ca să se hidrateze și să-și accelereze metabolismul, el preferă ceaiul verde, sucul de portocale și multă apă.
Obama are două reguli care îi guvernează rutina matinală - nu ratează mișcarea și nu sare peste micul dejun. Evitarea cafelei dimineața nu-i afectează nivelul de energie, chiar dacă doarme doar cinci ore pe noapte și face exerciții cardio imediat după ce se trezește.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod