15 actori care au jucat mai multe roluri într-un film: Le-au ieșit perfect

Cine a uitat cât de reușite au fost personajele lui Eddie Murphy în "Profesorul trăsnit"? Dar nu numai el și Cate Blanchett au fost de nerecunoscut când au jucat mai multe roluri în același film.

Erau atât de buni, încât un singur rol într-un film nu a fost de ajuns pentru ei - de la Charlie Chaplin încoace, câțiva actori și-au dovedit capacitatea de a întruchipa mai multe personaje într-o singură producție, iar interpretările lor au cucerit publicul.

Cu ajutorul machiajului, costumelor și al efectelor speciale, staruri precum Eddie Murphy și "recordmena" Cate Blachett, cu 13 roluri în același film, au depășit cu mult limitele obișnuite impuse de scenariu, regie și producție.

Dar ei nu sunt singurii care și-au pus în valoare talentul și capacitatea de a se transforma. Bright Side prezintă 15 exemple de actori care au interpretat mai multe roluri într-un film.

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod