10 cupluri de vedete pe care lumea le-a uitat: Toate s-au despărțit

Căile dragostei sunt adesea foarte încurcate în lumea vedetelor. Lumea a uitat că aceste staruri au fost cândva împreună.

Dragostea este de multe ori nestatornică la Hollywood, unde perechile se fac și se desfac cu rapiditate, modelate de frumusețea starurilor, de presiunea mediatică și de lipsa de timp care le pune rezistența la încercare. De fiecare dată când apare un cuplu nou, presa e cuprinsă de frenezie, iar fanii caută să afle totul despre vedetele care se iubesc.

Dar, de multe ori, ce e val, ca valul trece - multe dintre poveștile de dragoste s-au destrămat ca și cum n-ar fi fost, apoi starurile au pornit în căutarea altei iubiri, iar oamenii au uitat de cuplurile care străluceau cândva în lumina reflectoarelor.
Chiar dacă iubirea lor nu a rezistat, aceste povești ne fascinează și acum - cum ar fi fost acum dacă unele dintre cuplurile de altădată ar fi rezistat până acum?

Drivepedia ne stârnește melancolia, amintindu-ne câteva vedete de care oamenii au uitat că au fost împreună.
1 din 11

Nicole Kidman și Lenny Kravitz

După celebrul mariaj cu Tom Cruise, Nicole Kidman este căsătorită acum cu Keith Urban. Dar înainte de aceste etape din viața ei, actrița australiană a avut o relație cu artistul Lenny Kravitz. Cei doi s-au și logodit în 2003, dar apoi legătura lor s-a destrămat. Nicole a explicat mai târziu că nu se simțea pregătită pentru căsătorie. Actrița a jucat cu fiica lui Kravitz, Zoe, în serialul "Big Little Lies".
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod