25 de vedete, în tinerețe și acum: Cine s-a schimbat mai mult?

Trecerea timpului lasă semne. Iar asta se vede cel mai bine în imaginile pe care un artist le combină cu ajutorul Photoshop, în care vedetele apar lângă versiunile lor din tinerețe.

Designerul grafic Ard Gelinck face posibile călătoriile în timp. Cel puțin pentru vedete. Olandezul s-a specializat în editarea în Photoshop a imaginilor starurilor, punând în același cadru versiunile lor din tinerețe cu cele din zilele noastre. Montajele lui sunt atât de reușite, încât protagoniștii lor par că au pozat așa în realitate.

Gelinck face asta de zece ani, dar nu pare să fi rămas în pană de idei. Dimpotrivă. Spre încântarea celor 258.000 de admiratori care îi apreciază lucrările postate pe Instagram, el continuă să creeze noi ipostaze inedite în care starurile se întâlnesc cu versiunea lor din tinerețe.

"Seriile <<Atunci și acum>> sunt destul de vechi dacă ținem cont că eu și fratele meu am făcut prima imagine acum zece ani.

Acum cinci ani am editat pozele unor vedete olandeze și au fost un succes, așa că am început să lucrez și celebrități străine. Prima a fost Madonna, iar ea chiar a postat pe Instagram imaginea făcută de mine", a explicat el pentru Bored Panda.

Artistul a editat imagini ale mai multor vedete, precum Rob Lowe, Tina Turner, Lionel Richie, Annie Lennox, BeeGees, Jason Priestly, Keshia Knight Pulliam, Carice van Houten, Sylvester Stallone, Robbie Williams, Michael Douglas și Ricky Gervais. "Uitându-ne la transformările acestor celebrități de-a lungul anilor nu ne permite doar să vedem cum îmbătrânesc oamenii, ci ne declanșează și nouă amintiri despre starurile preferate din muzică, filme, televiziune care nu mai sunt printre noi, nu putem să nu ne amintim de trecutul nostru și să nu privim la schimbările noastre", a spus autorul.

Atenția la detalii precum culorile, lumina, tonurile și proporțiile personajelor contribuie la îmbinarea impecabilă a fotografiilor noi cu cele vechi.
Prin urmare, montajele sunt foarte realiste. La această senzație contribuie și faptul că Ard Gelinck adaugă decoruri care au legătură cu personalitatea, cariera sau viața vedetelor. Tom Hanks, de exemplu, se întâlnește cu el însuși pe banca din "Forrest Gump".

Pe lângă abordarea sa inovativă și abilitățile sale incontestabile, munca lui Gelinck acoperă oferă ceea ce îi interesează pe oameni: să vadă cum îmbătrânesc vedetele. Designerul crede că proiectul său a devenit atât de popular pentru că oamenii adoră călătoriile sale înapoi în timp, pe firul amintirilor.
Fiecare dintre creațiile sale stârnește nostalgie, readucându-ne în memorie fragmente frumoase din trecut - melodii, filme, emisiuni.

Citește și: Jocul genelor. 15 oameni care sunt versiunile copy-paste ale părinților lor

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod