cum sa cuceresti barbatul pesti

Cum să cucerești bărbatul Pești. Cele mai bune sfaturi de seducție

Descoperă cum să cucerești bărbatul Pești fără prea multe bătăi de cap. Îți place de cineva născut în această zodie? Iată cele mai bune sfaturi de seducție!

Vrei să cucerești bărbatul Pești? E important să cunoști cât mai multe lucruri despre el, iar astrologia te poate ajuta în acest sens!

Bărbatul Pești este marele romantic al zodiacului. De asemenea, este foarte amabil și amuzant. El își dorește o legătură profundă și spirituală cu persoana de lângă el și asta va căuta întreaga lui viață. Acest semn visător poate părea că e mai preocupat de visurile lui decât de femeia de lângă el, însă, ca majoritatea semnelor de apă, bărbatul din zodia Pești vrea să iubească și să aibă o conexiune emoțională profundă cu cineva.

Nativul din Pești este un semn mutabil, care se schimbă în mod constant și are nevoie de mult timp singur pentru a se liniști și pentru a-și găsi locul.

Oamenii se simt atrași imediat de sensibilitatea și latura lui romantică. Dacă îți place un un bărbat din zodia Pești și vrei să-l cucerești, trebuie să apelezi la sentimentul său puternic de idealism și să îi promiți o poveste de dragoste ca în basme.

Pentru a-i câștiga inima, vorbește-i despre dragoste și fă-l să viseze la un viitor împreună.

Cum să cucerești bărbatul Pești - Stârnește-i mila


O tactică de seducție care eșuează rar cu un bărbat din Pești este să-i câștigi simpatia jucându-te cu latura sa sensibilă. Cunoscut pentru bunătatea și compasiunea lui, bărbatului Pești îi e greu să refuze o femeie aflată în suferință. Este mereu pregătit pentru a asculta și a ajuta măcar la nivel de sfaturi. Câștigă inima unui bărbat din această zodie încredințându-i greutățile pe care le porți pe umeri și supărările. Poți chiar să plângi în fața lui, nu trebuie să îți fie teamă să o faci. Spune-i cât de mult prețuiești sfaturile sale și programează-te pentru o altă sesiune de "consiliere".

Citește și: Secretele zodiei Peşti. 20 de lucruri neştiute

 

Cum să cucerești bărbatul Pești - Fii feminină, jucăușă și romantică


Pentru că bărbatul Pești este cel mai romantic semn din întreg zodiacul, el se îndrăgostește foarte ușor.

Deci, cucerirea acestuia nu ar trebui să fie un lucru prea dificil. Privește-l direct în ochi în timp ce flirtezi cu el, zâmbește-i și fii sexy. De asemenea, frumusețea funcționează ca un magnet puternic pentru acest nativ, așa că pentru a-i atrage atenția, ar trebui să faci tot posibilul să arăți superb. Fii foarte feminină, dar nu-ți prăpădi banii pe haine elegante. Bărbatul Pești urăște formalitatea, iar un aspect casual este mult mai pe gustul său.

Cum să cucerești bărbatul Pești - Gâdilă-i orgoliul


Deoarece mulți bărbați Pești sunt afectați de stima de sine scăzută, ei se simt puternic atrași de oameni care știu să-i facă să se simtă mai încrezători. Din acest motiv, câteva cuvinte de laudă sau complimente alese cu grijă pot face minuni în procesul de cucerire. Arată-i un interes crescut pentru meseria sau hobby-urile sale și spune-i ceva cu adevărat frumos despre felul în care arată. Ai grijă, totuși, să nu exagerezi în încercarea ta de măgulire, altfel e posibil să creadă că râzi de el.

Nativul din Pești poate fi ușor de jignit și este celebru pentru sensibilitatea lui.

Înscrie-te în grupul Horoscop Eva pentru a afla tot mai multe lucruri despre tine!  

 

Cum să cucerești bărbatul Pești - Nu îl încolți


Pentru a-ți spori șansele de a seduce un bărbat Pești, oferă-i întotdeauna mult spațiu de manevră și nu-l pune niciodată într-un colț fără vreun mijloc evident de evadare. Dacă pui presiune pe el, e posibil să se panicheze și să bată în retragere. Deși poate părea că e destul de supus, mai devreme sau mai târziu îți vei da seama că nu e deloc așa. Lucrurile fixe nu sunt pentru el, așa că fii flexibilă și înțelegătoare dacă anulează o întâlnire sau pur și simplu nu apare. Uită și reorganizează! Peștii nu sunt cei mai de încredere bărbați. Ia-l încet dacă vrei să-i câștigi inima.

Cum să cucerești bărbatul Pești - Oferă-i posibilitatea de a se juca


Cucerește un bărbat Pești făcându-i o invitație pe care nu o poate refuza și cere-i să se joace.

Deoarece majoritatea bărbaților au încă suflet de copil, ei caută întotdeauna oportunități de a scăpa de resposabilitățile vieții și de a fi rebeli. Tentează-l cu tot felul de activități copilărești cum ar fi să vă dați în leagăn sau într-un rollercoaster. Ca și cum ați fi un cuplu de copii mari, fără griji. De asemenea, aprinde-i imaginația vorbindu-i despre orice are legătură cu suprarealismul, cum ar fi cărțile și filmele tale de fantezie preferate sau subiecte spirituale precum astrologia sau reîncarnarea. Totul este să creezi o atmosferă magică în care orice e posibil!

Vrei să primești mai multe sfaturi astrologice și previziuni pe e-mail? Lasă-ne adresa ta și îți vom trimite. Înscrie-te AICI

 

 

 

 

Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod