cum sa cuceresti barbatul varsator

Cum să cucerești bărbatul Vărsător. Cele mai bune sfaturi de seducție

Nu este ușor să cucerești bărbatul Vărsător. De aceea, îți dezvăluim sfaturile de seducție de care ai nevoie pentru a-l atrage!

Descoperă cum să cucerești bărbatul Vărsător în 5 pași simpli. Dacă îi respecți, succesul este garantat!

Bărbatul Vărsător îi atrage pe ceilalți cu originalitatea și dragostea sa pentru libertate. Oamenii vor întotdeauna să îl urmeze în aventurile sale. Cu un Vărsător nu te vei plicti niciodată! Pentru a-l cuceri, nu trebuie să faci greșeala de a încerca să îl controlezi sau să îl ții captiv. El nu poate sta locului, așa că ori îl urmezi, ori te dai din calea lui!

Bărbatul Vărsător este o persoană minunată de care se îndrăgostește toată lumea. Cu toate acestea, el nu se va îndrăgosti prea ușor de oricine. Este foarte pretențios atunci când vine vorba de dragoste și relații. Nu se axează doar pe aspectul fizic, așa că trebuie să ai multe alte atuuri dacă vrei să îi câștigi inima.

Cum să cucerești bărbatul Vărsător - Fii prietena lui


Abordează-l mai întâi ca de la prieten la prieten și îți vei spori șansele de a câștiga în cele din urmă dragostea lui.

Vărsătorul este foarte sociabil și se împrietenește ușor cu tot felul de oameni. Se simte mai puțin confortabil când devine intim cu cineva, de aceea este destul de reticent în a se implica într-o relație. Majoritatea relațiilor unui Vărsător încep ca prietenii, apoi evoluează treptat în ceva mai serios. Altfel spus, bărbatul Vărsător va intra rar într-o relație amoroasă cu cineva care nu îi este deja un bun prieten. Nu face lucrurile dificile pentru tine încercând să sari direct în pat cu acest nativ. Ai răbdare și pastrează o legătură strict platonică până când îl simți pregătit.

Citește și: 5 motive pentru care merită să ai o relaţie cu un Vărsător

 

Cum să cucerești bărbatul Vărsător - Evită situațiile prea emoționale


Pentru a cuceri un bărbat Vărsător, nu fii prea sentimentală sau patimașă! Logic și destul de distant din fire, Vărsătorul nu face față prea bine situațiilor emoționale. Acesta tinde să se simtă incomod cu oamenii care își exprimă deschis sentimentele.

Așadar, dacă ești genul de femeie plângăcioasă, ar fi bine să te schimbi rapid! Îi vei câștiga rapid inima evitând problemele cu încărcătură emoțională și apelând, în schimb, la intelectul său. Deoarece un raport mental bun înseamnă mult pentru acest nativ, el caută o parteneră inteligentă și bine informată, cu o mulțime de idei controversate pe care să i le împărtășească. Subiectele care îi vor trezi interesul se vor învârti în jurul politicii și problemelor sociale și umanitare. Cu cât ești mai în temă și îți spui părerile, cu atât îl vei impresiona mai mult.

Cum să cucerești bărbatul Vărsător - Fii originală, fii unică


Deoarece Vărsătorul este atras magnetic de oamenii care ies în evidență, pentru a-l cuceri este important să fii diferită față de toți ceilalți din jurul lui. Nimic nu-l impresionează mai mult decât originalitatea, așa că sfatul numărul unu pentru a-l seduce este să-i demonstrezi că ești unică.

Este bine să fii în pas cu moda, dar Vărsătorul te va găsi mult mai interesantă dacă îți creezi propriul look decât să urmezi ultimele tendințe. Dacă există ceva atipic în viața ta, nu îți fie teamă să îi dezvălui acel lucru și îl vei încânta!

Înscrie-te în grupul Horoscop Eva pentru a afla tot mai multe lucruri despre tine!   

 

Cum să cucerești bărbatul Vărsător - Surprinde-l constant


O tactică excelentă pentru seducerea unui bărbat din zodia Vărsător este să-l surprinzi neîncetat. Acest tip are nevoie de stimulare continuă în relațiile lui pentru a nu se plictisi. Atunci când fiorul de început al unei relații romantice s-a încheiat, acest bărbat poate începe să caute provocări în altă parte... asta dacă nu îi menții tu interesul în continuare. Pentru a-l ține ca pe ghimpi, nu dezvălui totul despre tine chiar de la început. Lasă-l să își pună întrebări despre tine și să descopere treptat lucruri noi despre tine.

Schimbă în permanență lucrurile și nu permite ca relația voastră să se afunde într-o rutină plictisitoare și monotonă.

Cum să cucerești bărbatul Vărsător - Oferă-i libertate

Cea mai gravă greșeală pe care o poți face atunci când încerci să seduci un bărbat Vărsător este să reprezinți o amenințare pentru prețioasa sa libertate. Fiind prea sufocantă și solicitantă nu faci altceva decât să îl îndepărtezi. Marele rebel al zodiacului nu se justifică în fața nimănui și nu va tolera niciun fel de control sau manipulare din partea ta. În schimb, se așteaptă să nu te bagi în viața lui privată și să îi permiți să facă exact ceea ce își dorește. 

Vrei să primești mai multe sfaturi astrologice și previziuni pe e-mail? Lasă-ne adresa ta și îți vom trimite. Înscrie-te AICI

 

 

Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod