Motivul pentru care vrea să fiți „doar prieteni”, în funcție de zodia lui

Nu e ușor să fii doar o prietenă pentru cel pe care îl iubești, din moment ce tu îți dorești mai mult de atât. Însă, ți-ar fi mult mai simplu să știi de ce a făcut această alegere!

Berbec(21 martie - 20 aprilie)

Motivul pentru care Berbecul vrea să fiți prieteni și nimic mai mult este că nu te poate privi într-o lumină romantică.

Poate că ați fost prieteni înainte să începi să ai altfel de sentimente pentru el, iar acum că ți-ai pus sentimentele pe tavă, zdruncină puțin relația voastră anterioară. Oricât de greu ți-ar fi să vezi că nu e interesat de tine, nu rata șansa de a-i fi un bun prieten. Prietenii adevărați nu se obțin ușor și amândoi aveți nevoie unul de celălalt. De asemenea, s-ar putea să nu-și dorească să fiți împreună tocmai pentru a nu strica relația pe care o aveți acum. În cazul în care povestea voastră de iubire se termină urât, nu veți mai putea fi niciodată prieteni.

Taur(21 aprilie - 21 mai)

În timp ce poate fi interesat de aproape oricine, Taurul vrea să fie doar prieten cu tine. De ce? Poate pentru că ești puțin prea disponibilă pentru el.

O parte din procesul său de cucerire constă în seducția lentă. Deoarece în mod clar îți dorești ceva mai mult decât o simplă prietenie cu el și mereu ești la dispoziția lui, nu îi creezi contexul propice pentru a te vâna. Știe că te poate contacta oricând, că ești mereu acolo pentru a-i face un favor și chiar nu trebuie să depună eforturi și să lupte pentru toate astea. Cu alte cuvinte, îl plictisești.

Gemeni(22 mai - 21 iunie)

Pentru că are o dublă personalitate, poate fi destul de dificil să ții pasul cu starea lui de spirit în continuă schimbare.

Poate fi epuizant pentru amândoi. Personalitatea sa duală înseamnă că se răzgândește mereu și acesta este și motivul pentru care nu vrea să fiți decât prieteni. Cu siguranță s-a gândit cum ar fi să se întâlnească cu tine, dar apoi a tras concluzia că nu e o idee deloc bună. Apoi, el a decis că va fi distractiv să începeți o poveste de iubire, dar gândul i-a dispărut rapid pentru că a realizat că e mai bine să fiți prieteni. O zăpăceală!

Rac(22 iunie - 21 iulie)

Racul vorbește despre căsătorie și copii încă de la prima întâlnire.

Se îndrăgostește repede de oameni, iar acei oameni rămân mult timp în viața lui. Cu toate acestea, înainte de a se îndrăgosti de cineva trebuie să fie sigur că acea persoană îl va iubi pentru tot ceea ce este și îl va accepta cu tot bagajul său emoțional. Motivul pentru care vrea să fiți doar prieteni, deocamdată, este că nu este sigur că tu poți face aceste lucruri. Poate ești genul de persoană care nu este atât de sentimentală precum el, dar ca prieteni, puteți funcționa destul de bine.
 

Înscrie-te în grupul Horoscop Eva pentru a afla tot mai multe lucruri despre tine!   

Leu(22 iulie - 22 august)

Leul nu are un buton de oprire. Setea sa pentru toate lucrurile captivate și distractive din viață îl face să fie unul dintre cele mai palpitante și interesante semne din întreg zodiacul.

Din păcate, vrea doar să fiți prieteni, pentru că nu ești genul de persoană care îi oferă adrenalina de care are nevoie. Sigur, ești distractivă în unele momente, dar nu îi oferi acel fior periculos care îi place atât de mult. Și, dacă sunteți deja prieteni de ceva timp, probabil că nu te va privi niciodată ca pe ceva mai mult.

Fecioară(23 august – 22 septembrie)

Fecioara este genul de persoană căreia îi place ca lucrurile să fie clare încă de la bun început.

Îi place să știe care va fi următoare mișcare, motiv pentru care preferă să se înconjoare de oameni practici, previzibili și ale căror minți nu trebuie să le citească. Vrea să fiți doar prieteni și nimic mai mult pentru că nu ești pregătită să spui lucrurilor pe nume. Și, pentru că el nu poate ghici ce vrei să spui sau ce simți, preferă să rămâneți prieteni decât să sară într-o relație amoroasă care ar putea să se sfârșească prost.

Balanţă(23 septembrie - 22 octombrie)

Balanța este un semn zodiacal foarte romantic, iar partenera sa trebuie să îi semene.

Principalul său obiectiv în viață este să își găsească aleasa inimii. Indiferent de persoana cu care se întâlnește, el încearcă să își dea seama în secret dacă e potrivită pentru el. Dacă Balanța vrea să fiți doar prieteni și nimic mai mult, este pentru că a luat deja decizia că nu ești sufletul său pereche. Din fericire, a-l avea ca prieten este la fel de grozav. Mereu îți va sări în ajutor, va fi sincer cu tine și îți va oferi sfaturi umitoare.

Scorpion(23 octombrie - 21 noiembrie)

Scorpionul este o persoană foarte intensă și pasională, care se poate îndrăgosti imediat ce cunoaște pe cineva.

Cu toate acestea, îi este frică de angajament. Își caută în același timp sulfetul pereche, dar îi și place să se joace. Pe cât de complicat e, pe atât de previzibil acționează uneori. El aleargă după cineva când altcineva mai bun poate fi chiar în fața lui, spre exemplu tu. Dacă vrea să fiți doar prieteni, nu o lua personal. Probabil se ocupă de cineva pentru care a făcut o pasiune temporară.
 

Citește și: Singurul lucru pe care îl va face dacă este într-adevăr îndrăgostit de tine, în funcție de zodia lui

Săgetător(22 noiembrie - 21 decembrie)

Săgetătorul este genul de persoană care ar opta mai degrabă pentru o relație deschisă decât pentru una serioasă.

Pur și simplu îi place să exploreze toate opțiunile sale. Dacă vrea să fiți doar prieteni, este pentru că poate dorințele tale nu se potrivesc cu ale lui. Poate îți dorești ceva serios, iar el vrea doar o aventură. Cu toate acestea, trebuie să știi că Săgetătorul este un prieten cu adevărat bun și merită să îl păstrezi în viața ta chiar și sub această formă.

Capricorn(22 decembrie - 19 ianuarie)

Capricornul pare mereu sigur pe el. Probabil nu l-ai văzut niciodată punând la îndoială următoarea mișcare a sa.

Este intimidant și sexy în același timp. Această încredere de sine este admirabilă, dar, de asemenea, îți reamintește că nu e o idee prea bună să ai o relație de dragoste cu el. Motivul pentru care vrea să fiți doar prieteni este pentru că sunteți prea diferiți. Poate el vrea ceva serios, în timp ce tu încă înveți ce înseamnă viața și iubirea.

Vărsător(20 ianuarie - 18 februarie)

Vărsătorul preferă relațiile ocazioanale și nu se atașază de oameni, pentru că nu se simte confortabil atunci când lucrurile devin serioase și îi e frică de angajament.

Motivul pentru care vrea să fiți doar prieteni este că încă lucrează la initimitatea și vulnerabilitatea sa. S-ar putea ca dezinteresul său să fie mai mult față de el decât față de tine. Tu îi poți propune să fiți mai mult decât prieteni, dar să nu te surprindă dacă relația voastră se va termina rapid!
 

Vrei să primești mai multe sfaturi astrologice și previziuni pe e-mail? Lasă-ne adresa ta și îți vom trimite. Înscrie-te AICI

Pești(19 februarie - 20 martie)

Unul dintre lucrurile cele mai importante pe care nativul din Pești le caută într-o relație este o legătură spirituală și emoțională profundă cu partenera sa.

Pentru el, înțelegerea și conexiunea dintre parteneri este tot ce contează. Acest nativ s-ar putea să nu fie întotdeauna vocal cu privire la ceea ce caută într-o relație, dar el știe cu siguranță ce nu vrea. Motivul pentru care vrea să fiți doar prieteni și nimic mai mult este pentru că simte că nu înțelegi legătura sufletească pe care și-o dorește.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod