10 detalii ascunse pe care nu le-ai observat în „Singur acasă“

Dacă te întreabă cineva care este cel mai vizionat film de Crăciun, ai putea răspunde fără să-l lași să termine: "Singur acasă"!. În fiecare an, în decembrie, audiențele confirmă că filmele din seria "Home Alone" sunt cele mai urmărite. Simpaticul Kevin nu s-a dezmințit nici anul acesta: aproximativ 2,2 milioane de români au urmărit prima parte a filmului de Crăciun la Pro TV, de două ori mai mult decât emisiunea transmisă de postul concurent. Anul trecut, când filmul a fost difuzat pe 7 decembrie, "Singur acasă" a avut aceeași audiență, de 2,2 milioane de telespectatori, notează Pagina de media.

Este clar, așadar, că nu există Crăciun fără "Singur acasă".
Deși toată lumea a văzut acest film, mulți nu rezistă tentației de a-l reîntâlni pe Kevin pentru că, de fapt, acest film îi face pe mulți să-și retrăiască clipele dragi, petrecute de sărbători în copilărie sau tinerețe, când această producție a fost lansată. Și chiar dacă știm toate scenele și replicile, nu ne plictisim niciodată și râdem cu poftă la toate năzdrăvăniile personajului interpretat de Macaulay Culkin.

Există, însă, câteva detalii ascunse pe care fanii nu le cunosc.
Un grup de pe Reddit dedicat detaliilor ascunse din filme a descoperit mai multe lucruri interesante pe care lumea nu le-a observat în seria "Singur acasă". Bored Panda a publicat mai multe detalii ascunse pe care nu le știai despre cele două filme "Home Alone". Iată 10 dintre acestea!
1 din 11

Donald Trump a apărut în "Home Alone 2" (1992) pentru că deținea clădirea The Plaza din New York și a permis filmările înăuntru cu condiția să existe o scenă și cu el. Producătorii au fost nevoiți să-i facă pe plac.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod