pian

Un muncitor cântă jazz la pian într-o staţie de metrou: Spectacol total!

Un muncitor îmbrăcat cu salopetă şi cu casca de protecţie pe cap a început să cânte la un pian amplasat într-o staţie de metrou din Londra. Talentul său i-a cucerit pe călători.

Un pian într-o gară sau într-o staţie de metrou poate face aşteptarea mai frumoasă pentru călători. Iar când un muncitor începe să cânte jazz, spectacolul te face să uiţi de griji, de oboseală şi de trenul care parcă nu mai vine.

Este ceea ce s-a întâmplat recent în staţia de metrou St. Pancras, din Londra, la orele prânzului, când un muncitor îmbrăcat în echipamentul de serviciu, cu cizme de cauciuc în picioare şi cu casca de protecţie pe cap s-a aşezat la pian şi a început să cânte jazz cu un talent nebănuit.

Toţi cei prezenţi în staţia aglomerată au fost surprinşi şi încântaţi de interpretarea "boogie-woogie". După recitalul de un minut şi jumătate, muncitorul a primit ropote de aplauze.

 

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod