urs

Aventurile lui Grizzly Man: Omul care se bălăceşte cu ursul polar - VIDEO

Un bărbat din Canada, poreclit „Grizzly Man“, s-a împrietenit cu un urs polar. Cei doi se înţeleg de minune şi înoată împreună.

N-ai crede că un Grizzly s-ar înţelege cu un urs polar. Ei bine, în cazul ăsta se poate: Mark Dumas, supranumit „Grizzly Man“, este cel mai bun prieten al unui urs polar. Se distrează mult, se iau în braţe, mai fac câte o trântă în joacă, se aleargă şi înoată împreună, ba chiar dorm unul lângă altul, ca doi tovarăşi la cataramă ce sunt.

Dumas şi ursoaica Agee petrec toată ziua împreună. Canadianul, care trăieşte în provincia canadiană Columbia Britanică, are o experienţă de peste 40 de ani ca antrenor de urşi.

Ştie totul despre aceste animale şi le înţelege perfect.

Chiar dacă ursoaica are o înălţime de peste doi metri când se ridică în două labe, Dumas nu se simte ameninţat de acest prădător care ar pune pe oricine pe fugă. "Oricine altcineva ar încerca să stea lângă Agee ar sfârşi pe post de meniu pentru ea. Singurele persoane din lume pe care le place sunt eu şi soţia mea. Am lucrat timp de peste 40 de ani cu urşii şi pot să citesc limbajul corpului lui Angee, ştiu cum să fiu în siguranţă lângă ea", a explicat canadianul pentru Daily Mail.

Un lucru este clar pentru el şi îl respectă cu sfinţenie: "Agee este şefa şi doar regulile ei contează."

 

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod