Cei mai buni amici! Căţeluşa care este cărată pe spate de prietenul său mai mare

Bella este o căţeluşă în vârstă de doi ani, plină de energie. Deşi este de talie mică, Bella este foarte curajoasă, curioasă şi gata oricând să încerce o nouă experienţă sau aventură.
Doar că uneori statura nu prea o ajută, iar atunci intervine Hank, prietenul său mult mai mare, de talie şi de ani.

De fiecare dată când are nevoie, Bella se caţără pe spatele lui Hank şi ajunge astfel în locuri în care altfel nu ar avea acces din cauza taliei sale mici.

Hank are 10 ani, iar el şi Bella formează o pereche de nedespărţit. Sunt cei mai buni prieteni şi fac totul înpreună. "Se iubesc foarte mult. Bella locuieşte cu mine, iar Hank stă la părinţii mei, dar când se văd se bucură foarte tare amândoi", a declarat stăpâna căţeluşei, potrivit boredpanda.com.

Pentru că este deosebit de inteligentă, căţeluşa a realizat rapid că Hank este mult mai înalt şi că o poate ajuta.
Bella este permanent pe spatele lui Hank, iar pe el nu pare deloc să-l deranjeze. Nu doar că se ajută reciproc, dar cei doi căţei petrec tot timpul împreună şi dorm unul lângă celălalt. Până şi blăniţele lor au aceeaşi culoare.


"Hank a îmbătrânit şi are nevoie de un câine mai tânăr care-l ajută să se menţină activ. Bella se joacă singură, dar îl implică şi pe Hank. Iar când el oboseşte, ea vine şi se aşază pe el. Sunt minunaţi!", a mai spus stăpâna căţeilor.
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod