Matt McConaughey continuă să slăbească

Actorul care a primit în trecut titlul de cel mai sexy bărbat din lume continuă să piardă din greutate deşi ultima oară când a fost fotografiat era foarte slab.

Ambiţia de a interpreta cât mai bine rolul unui bolnav de SIDA, Ron Woodroof, în filmul "The Dallas Buyer's Club" îl determină pe Matthew McConaughey să continue antrenamentele pentru a semăna cât se poate de mult cu personajul interpretat.

Starul a fost surprins ieşind de la sală, acolo unde face exerciţii cardio, şi îndreptându-se în paşi de jogging către maşină, informează ziarul britanic Daily Mail, citat de Mediafax.

Starul şi-a schimbat şi look-ul pentru rolul din "The Dallas Buyer's Club", purtând acum mustaţă, la fel ca Ron Woodroof.

Matthew McConaughey ţine o dietă drastică, bazată pe ceai şi pe cât mai puţini carbohidraţi.

"Îl joc pe un tip care era bolnav şi care şi-ar fi dorit foarte mult să fie mai sănătos, dar nu a fost.

Pentru mine, este mai mult o chestiune mentală decât fizică. O să ajung la greutatea pe care trebuie să o ating. Sunt în grafic, fac ceea ce trebuie pentru rolul respectiv", a declarat actorul.

 

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
14 Octombrie 2012
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod