Jessica Simpson este din nou însărcinată

Cântăreaţa şi actriţa americană este din nou însărcinată, la doar şapte luni după naşterea primului ei copil, afirmă presa americană.
Fiica ei, Maxwell Drew, s-a născut pe 1 mai, iar tatăl fetiţei este fostul jucător de fotbal american Eric Johnson, cu care Jessica Simpson este logodită şi cu care are o relaţie din mai 2010, informează cotidianul britanic Daily Mail, citat de agenţia Mediafax.

Artista americană, în vârstă de 32 de ani, a slăbit circa 26 de kilograme după naşterea fiicei sale şi, potrivit presei, nu ar fi plănuit să rămână din nou însărcinată.

"Cu siguranţă nu a plănuit asta. Însă da, Jessica este din nou însărcinată", a declarat o sursă pentru tabloidul american US Weekly.


Potrivit site-ului TMZ.com, Jessica Simpson a reuşit să slăbească foarte mult într-un timp scurt, adoptând o dietă ce include alimente sărace în grăsimi, proteine şi legume, în virtutea unui contract de sponsorizare de 4 milioane de dolari încheiat cu Weight Watchers.

Acest plan nutriţional a fost conceput de fostul ei bucătar privat, pe baza sistemului de punctare folosit de Weight Watchers, în care fiecare aliment are o "valoare punctuală", calculată pe baza caloriilor şi a conţinutului în grăsimi.
Dieta conţine alimente cu foarte puţine calorii, precum omletele din albuş de ou, frigărui de pui, germeni pisaţi de mazăre, tăiţei şi creveţi fripţi.

În plus, artista americană a fost văzută în ultimele săptămâni mergând cu regularitate la sală.

Jessica Simpson a devenit celebră la vârsta de 19 de ani, odată cu apariţia albumului ei de debut, intitulat "Sweet Kisses", lansat în 1999. S-a căsătorit cu Nick Lachey, solistul grupului 98 Degrees, în 2002, iar cei doi cântăreţi au fost vedetele reality show-ului "Newlyweds: Nick and Jessica".
Simpson şi Lachey au divorţat în 2006.

Cântăreaţa, care a apărut şi în filme, precum "Dukes of Hazzard", a avut apoi câteva relaţii cu o serie de bărbaţi celebri din Statele Unite, precum jucătorul de fotbal american Tony Romo şi solistul trupei Smashing Pumpkins, Billy Corgan.

Artista a lansat brandul Jessica Simpson Collection, ce produce articole vestimentare, poşete şi pantofi, în anul 2007. Linia ei vestimentară a obţinut venituri de 750 de milioane de dolari în anul 2010, informează publicaţia New York Magazine.

Foto: AFP / Mediafax
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod