Ioana Ginghină trece la dieta cu struguri

Soția actorului Alexandru Papadopol le recomandă această dietă cititoarelor blogului ei.
Soția actorului Alexandru Papadopol le recomandă această dietă cititoarelor blogului ei.

Acest regim ajută la curățarea și detoxifierea corpului și pielii. Actrița urmează regimul cu struguri timp de două zile pe săptămână, în decurs de o lună.

"M-am gândit să vă recomand o dietă de curățare și detoxifiere care ajută foarte mult corpul și pielea. Dieta cu struguri. Sunt fructele sezonului, deci găsiți struguri sănătoși în piață. Dieta cu struguri curăță organismul și îmbunătățește metabolismul. Dieta cu struguri este relativ ușoară de ținut, deoarece strugurii sunt sățioși. Dieta se poate ține 3 sau 7 zile", a scris Ioana pe blog.

Ea subliniază că nu este un regim ușor, dar avantajele merită tot efortul: "Dieta cu struguri, de altfel ca orice dietă, necesită multă voință. Este greu să consumați doar struguri o săptămână îătreaga, dar în luna septembrie, când există multe soiuri de struguri proaspeți este ideal de ținut această cură. Eu sincer voi ține una mai lentă, cu doar 2 zile pe săptămână de struguri, timp de o lună."
Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
20 Septembrie 2012
 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • Anda pe 21 Sep 2012, 00:25
    Interactiv slim

    Buna seara. Am incercat toate medtodele de slabit dar fara succes. In urma cu 3 saptamani am aflat de interactiv slim. Am vazut un pliant in farmacie in care aparea Doinita Oancea care spunea ca a slabit cu Interactiv slim. M am gandit si m am hotarat sa mi iau si eu tratamentul. De atunci si pana acum am slabit 6 kilograme. Nu ma asteptam. Sunt uimita! Voi continua, trebuie sa slabesc mai mult de atat...

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod