Geanina Ilieș, secretul frumuseții: fresh-uri zilnice din fructe și legume

Prezentatoarea de la Antena 1, votată drept “cea mai frumoasă vedetă de televiziune în 2013”, își menține tenul și silueta impecabile având grijă să consume numai alimente sănătoase. Pe timpul verii, și nu numai, frumoasa brunetă își prepară fresh-uri de fructe și legume bogate în antioxidanți și fitonutrienți ce încetinesc procesul de îmbătrânire a organismului și oferă tonusul de care are nevoie zi de zi.
Vedeta mărturisește că de mic copil a fost învățată de mama ei să consume fructe și legume, atât  în stare naturală cât și sub formă de suc proaspăt. 
„Mama mi-a spus că de când aveam trei ani îmi făcea fresh-uri. M-a învățat cu fructele și legumele proaspete într-o perioadă în care copiii beau sucuri acidulate de la dozatorul din piață. Și acum mai avem storcătorul de citrice din acea perioadă, ca amintire. Așa l-am învățat și pe băiatul meu, Patrick, și mi-e mai mare dragul să văd că nu face nazuri și că nu preferă să se ducă în schimb la fast food”, declară vedeta de televiziune.

Geanina își face zilnic freshuri din citrice, portocale, lămâi și grepfruit.
„Conțin antioxidanți și vitamina C, bună pentru producția colagenului. Tenul devine mai curat, radiază de sănătate. Le amestec uneori și cu mango, ananas, banane și chiar morcovi pentru un plus de vitamina A.  Sucul de roșii este bun pentru protecția pielii împotriva razelor ultraviolete, indicate în cazul în care mergem la plajă. Pentru revigorare și un tonus foarte bun, în special în perioadele cu mult stres, prepar fresh-uri din sfeclă, struguri, rodii și prune. Pentru sucuri din legume aleg deobicei urzica, spanacul, broccoli și castraveții.
Sunt amesteuri ciudate aparent, dar sunt deosebit de sănătoase și te obișnuiești, în timp scurt, cu gustul lor. Avem nevoie zilnic de un adaos de vitamine și minerale, în limite decente, fără a exagera. Pentru că altfel, dacă mergem spre extreme, nu facem altceva decât să ne dezechilibrăm organismul”
, mărturisește vedeta. 
 
 

Una din rețetele de fresh-uri din fructe preferate de Geanina în această perioadă conține următoarele ingrediente: portocale, grapefruit, banane, mere, căpsuni, kiwi, morcovi și rodie.
La capitolul fresh-uri din legume, vedeta preferă un mix de spanac, castravete, țelină, morcovi, la care se adaugă un măr pentru un gust și mai bun.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod