Florentina Opriș despre moartea soțului său: "Fără el, nimic nu ar fi fost posibil"

Vedeta de la Prima TV a reuşit să-şi adune toată puterea şi să învingă, preţ de câteva clipe, şocul dispariției soțului ei, Sorin, pentru a împlini un proiect pe care l-au dezvoltat împreună.

Vedeta de la Prima TV a reuşit să-şi adune toată puterea şi să învingă, preţ de câteva clipe, şocul dispariției soțului ei, Sorin, pentru a împlini un proiect pe care l-au dezvoltat împreună.

Florentina Opriş a lansat marţi volumul „Sport, dieta & vedete" la care a lucrat în ultimele luni și pe care soțul ei l-a citit sub formă de manuscris. "Dedic această carte soțului meu, Sorin, cu iubire. Fără el nimic din ce am realizat nu ar fi fost posibil", a spus Florentina în memoria fostului ei partener de viaţă.

În urmă cu două săptămâni, vedeta Prima TV și-a pierdut soțul, fost sportiv de performanță.

Sorin a murit la vârsta de 46 de ani, din cauza unei maladii rare. Cei doi erau căsătoriți din 1988 şi aveau împreună un băiat, Leon, în vârstă de 19 ani.

Într-un interviu acordat ziarului Puterea, acum doi ani, Florentina Opriş era îngrijorată, dar îşi păstra optimismul: “Sunt foarte supărată! Soţul meu suferă de o maladie foarte rară, care apare o dată la cinci ani în lume. Şi doctorii sunt uimiţi de cazul lui, mai ales a fost un om foarte sănătos, sportiv, nu a avut niciodată probleme.

I s-a dezvoltat un muşchi în interiorul corpului şi mai grav este nu prea se poate face nimic. Operaţia este exclusă, pentru muşchiul acesta anormal este crescut aproape de inimă şi cuprinde o parte din vasele de sânge crescute în jurul ei. Operaţia ar fi foarte riscantă şi medicii nu o recomandă. Încercăm acum mai multe terapii alternative şi ne rugăm la Dumnezeu trecem cu bine peste şi se facă bine!"

Florentina este susținută acum de băiatul ei.

"Nu m-am așteptat să nu mai fie, am sperat că starea lui se va îmbunătăți. Sorin e parte din mine, e jumătatea mea. Fiul nostru este un copil bun. Mă susține, deși îi este și lui foarte greu. Facem lucrurile așa cum și-ar fi dorit Sorin", a mărturisit vedeta pentru ziarul Naíonal.

Cartea "Sport, dietă  şi vedete", scrisă de Florentina Opriş şi publicată de editura Litera îmbină informații prețioase despre sport, alimentație, dar și despre felul în care se raportează la aceste aspecte diverse personaje publice.

Volumul, recomandat în prefaţă de prof. dr. Gheorghe Mencinicopschi, este un manual împotriva stresului, o pledoarie pentru un corp sănătos și o viață echilibrată.

Citeşte mai mult  despre Florentina Opriş pe site-ul click.ro.

 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • onutta21 pe 8 Feb 2012, 14:01
    ****

    asta da necaz!!!! doamne fereste !!!!!

    4
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod