Din nou la cuțit: Teo Trandafir va fi operată încă o dată

Vedeta a mărturisit că va trebui să suporte încă o operație de micșorare a stomacului și că medicii se așteptau la ce e mai rău.
Într-un interviu acordat ziarului Click!, Teo a spus că se va opera din nou la stomac după ce va mai slăbi. Deocamdată, cel mai important pentru ea este că se simte bine, iar analizele pe care le-a primit recent confirmă că nu are de ce să-și facă griji.

Vedeta de la Kanal D a explicat de ce a recurs la această soluție chirurgicală: "Intervenţia face parte dintr-un proces de vindecare de lungă durată. Acesta e şi primul pas pe care-l fac ca, după scăderea în greutate, să putem pune o plasă ce compensează lipsa muşchiului abdominal. Mi-e foarte greu să trăiesc fără muşchiul abdominal, am încercat, e foarte complicat şi am o sensibilitate în zona respectivă. Am încercat să trăiesc ca un om normal, e foarte greu. Aşa că, cel mai sănătos ar fi să reducem dimensiunile, ca ulterior plasa să fie pusă pe dimensiunile fireşti.
Dacă puneam plasa acum şi slăbeam, plasa ar fi rămas mare. Trebuie scăzut în greutate ca plasa să se potrivească dimensiunilor respective"
, a spus Teo.

Operația pe care a suportat-o ea, Gastric Sleeve, implică reducerea dimensiunii stomacului, pentru reducerea cantității de hrană îngurgitată. "Sigur că ştiam ce mă aşteaptă, am fost informată de o mie de ori, mi s-au făcut testele din cap până-n picioare, astfel încât s-a constatat că sunt eligibilă pentru un asemenea tip de operaţie. Nu toată lumea e. În momentul în care am ieşit din clinică la Viena, se suspecta faptul că voi fi diabetic-insulino-dependentă, din cauza imposibilităţii pancreasului de a suplini nevoia de insulină a unui organism de dimensiunea celui pe care-l am. Se preconiza ca la un moment dat, mai devreme sau mai târziu, tot voi fi insulino-dependentă.
M-am întors la Viena cu glicemie foarte bună, iar medicii de acolo au spus că este un miracol, dar nu se ştie cât va dura. Faptul că această operaţie de Gastric Sleeve poate determina un insulino-dependent să nu mai fie mi s-a părut un fel de ajutor pe care-l dau acestui miracol"
, a explicat Teo.

Prezentatoarea TV a explicat că după operație trebuie să fie foarte atentă ce și cât mănâncă: "În prima săptămână bei apă, ceai, compot, supe, lichide clare, după care poţi trece la etapa de piureuri subţiri, după care piureurile pot fi mai consistente, iar într-un final poţi mânca normal. Chestia minunată e că ştii când să te opreşti. După două înghiţituri te-ai oprit. Nu ţi-e foame! Aşa am constatat că, pentru a funcţiona normal, organismului nu-i trebuie câtă mâncare îi dăm noi."

Teo a mai spus că nu o interesează cât a slăbit, întrucât nu acesta a fost scopul operației și a menționat că are sentimentul că medicii i-au salvat viața. "Cred că am avut o mulţime de îngeri păzitori.
Medicii au suspectat ceva foarte grav, pentru că atunci când găseşti o formaţiune ascunsă undeva, te gândeşti la ce e mai rău. Astăzi au venit analizele şi nu e..."
, a explicat ea în interviul publicat de Click!.

În prima ediție din acest an a emisiunii sale, vedeta a recunoscut că și-a făcut operația de micșorare a stomacului, despre care au apărut speculații în presă. "Mi-am făcut un dar de Crăciun - sănătatea şi viaţa mea. Operaţia care trebuia să fie de o oră a durat cinci ore, pentru că s-a găsit o pungă de puroi în abdomen care mi-a pus viaţa în pericol. Putea să pocnească oricând şi să dau ortu' popii", a spus vedeta.

Prezentatoarea TV a avut mai multe probleme grave de sănătate în ultimii ani. Pe 11 ianuarie 2011, ea a fost transportată, cu un avion privat, la Clinica AKH din Viena, după şase zile de internare la Spitalul Elias din Capitală, cu diagnosticul de pancreatită acută de severitate medie.
Pe 24 februarie 2011, Teo a fost supusă unei intervenţii chirurgicale majore, în urma complicaţiilor provocate de pancreatită şi a unei infecţii abdominale.
Ea a revenit în ţară pe 20 aprilie 2011, după aproape patru luni de spitalizare la Clinica AKH din Viena. În toamna anului 2011, Teo Trandafir s-a întors la Clinica AKH din Viena, pentru a fi supusă unei noi intervenţii chirurgicale, cauzată de apariţia unor complicaţii după operaţiile suferite.


Foto: Mediafax
Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
9 Ianuarie 2014
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod